En man fick en avsugning och trodde det var hans flickvän. Det var det inte.
1 av 3
En man fick en avsugning och trodde det var hans flickvän. Det var det inte. - Foto: COLLAGE GIPHY
Mannen som utförde oralsexet lärde känna hans flickvän på en utekväll.
2 av 3
Mannen som utförde oralsexet lärde känna hans flickvän på en utekväll. - Foto: TT
Han dömdes i veckan till 18 månader i fängelse. Inte i Sverige, men i Skottland.
3 av 3
Han dömdes i veckan till 18 månader i fängelse. Inte i Sverige, men i Skottland. - Foto: tt bild

Han trodde flickvännen sög av honom – visade sig vara främmande man

En man i Skottland trodde att han fick en avsugning av sin flickvän. När han öppnade ögonen visade det sig vara en främmande man.


Mannen, som inte nämns vid namn, sov på sin säng med kläderna på när hans byxor och kalsonger drogs av. Han trodde då att det var flickvännen som ville ha sex och en avsugning påbörjades. Tills han insåg att det inte alls var sambon – det var en främmande man.

Han hoppade då ur sin säng och var både chockad och arg. Den andre mannen, vid namnet Dale Everard, som utförde oralsexet var 22 år gammal och sa efter attacken "du gillade det". Den attackerade mannen började gråta och knuffade ut mannen ur lägenheten.

Everard var en bekant till flickvännen som hon lärde känna på på en utekväll. Den attackerade mannen var ute samma kväll men gick hem innan då han kände sig berusad. Hans flickvän kom hem senare med Everard och offret blev irriterad på att flickvännen drog hem en främmande man till lägenheten. Hon somnade på soffan och han la sig i sängen med kläder på.

Efter en kort stund hände brottet. Everard blev i veckan dömd till 18 månaders fängelse. Han berättade i domstolen att han ångrade sig samt att han var extremt berusad, rapporterar brittiska Metro.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ryssland: Ukrainsk finansiär bakom terrordåd

Frontalkrock med plogbil – två till sjukhus

En plogbil och en personbil har krockat på väg 360, väster om Lycksele.

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

Palestinska myndigheten (PA)har godkänt en ny regering, meddelar president Mahmoud Abbas. Beskedet kommer efter internationella påtryckningar om förändring av det palestinska styret.

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

1 timme sedan
Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Polisen i Göteborg rapporterar om knivlagen

1 timme sedan
"Två personer bråkar på Nils Erikssonsplatsen. En av dem ska enligt de första uppgifterna bära kniv.", skriver polisen på sin hemsida.