Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Miljonären frias för våldtäkt: "Jag snubblade och råkade penetrera henne"

- 16/12/2015, 13:24
1 av 2

youtube

2 av 2

youtube

Han skulle vara snäll och bara erbjuda henne en t-shirt att sova i, när han "råkade snubbla" och ramla på den 18-åriga kvinnan.

Saudiske miljonären Ehsan Abdulaziz, 46, har friats för våldtäkt, skriver The Independent.

Han påstår nämligen att han ”snubblade” och av ”misstag” ”råkade” penetrera den 18-åriga tjejen när hon låg och sov på hans soffa efter en festkväll i London.

Abdulaziz hade precis haft sex med kvinnans 24-åriga kompis, när han enligt egen utsago skulle se om 18-åringen vill ha en t-shirt att sova i eller kanske ta en taxi hem. Det gick inte riktigt som han planerat. I stället menar han alltså att han föll på henne, och att det kan ha varit så att hans penis stack ut ur underkläderna när detta hände.

Tonårstjejen beskriver något helt annat. Hon berättar att hon vaknade av att Abdulaziz låg ovanpå och tvingade sig på henne.

Men inte nog med det.

Abdulaziz sperma och DNA hittades nämligen inuti den unga kvinnan – men Abdulaziz har en förklaring till det också. Han menar nämligen att kvinnan tagit hans händer och placerat dem mellan sina ben och att sperma och DNA då hamnat där. Och nu har han alltså friats från anklagelserna i Southwark Crown Court i London. Juryn behövde bara 30 minuter på sig att bestämma sig.

– Jag är ömtålig, jag föll men ingenting hände, säger Abdulaziz enligt The Independent.

”Okej”.