Torsdag 11 Aug
Stockholm

Treårig flicka hittades fastbunden i en garderob – ska ha blivit våldtagen

Mannen är häktad misstänkt för bland annat barnmisshandel.
1 av 4
Mannen är häktad misstänkt för bland annat barnmisshandel. Foto: TT BILD / ABC
Francisco Rios-Covarrubias.
2 av 4
Francisco Rios-Covarrubias. Foto: ABC
Mamman Mayra Solis är också häktad.
3 av 4
Mamman Mayra Solis är också häktad. Foto: ABC
Bostaden där flickan hittades.
4 av 4
Bostaden där flickan hittades. Foto: ABC

Det här kan vara ett av de värsta brotten på länge.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Polisen i Arizona undersöker just nu ett av de värsta brotten rörande barnmisshandel någonsin. Det de hittade var en treårig flicka bunden med silvertejp och som hade hållits fången i en garderob. Det hemska slutar inte där. Barnet ska också ha använts för sex, skriver Daily Mail.

Enligt polisen arresterades den 30-åriga "barnvaktaren" Francisco Rios-Covarrubias tillsammans med barnets mamma 22-åriga Mayra Solis. Mamman ska ha rakat barnets huvud för att få pengar genom att säga att hon led av cancer. Barnet ska dock vara i någorlunda bra skick och vårdas på sjukhus.

När polisen kom till platsen låg barnet i en svart sopsäck med bara översta huvudet som syntes. När läkarna genomsökte barnet kunde inte flickan stå upp själv och hade flera blåmärken över hela kroppen. Även med skador runt underlivet och eksem över kroppen.

Mannen har erkänt att han brukar ha barnet i garderoben men inte att han ska ha våldtagit henne. Rios-Covarrubias är häktad misstänkt för trafficking, kidnappning, våldtäkt och barnmisshandel. Mamman är misstänkt för barnmisshandel, rapporterar Daily Mail.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.