Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
841
reaktioner idag

Yes! Här börjar McDonald's med buffé

Trött på samma gamla Donken-meny? På den här nya McDonald's-restaruangen kan du sätta ihop din egen burgare – och lassa på från en salladsbar.

1 av 7

Världens största snabbmatskedja McDonald's har öppnat en konceptrestaurang i Hong Kong.

2 av 7

Två stora nyheter är att det dels finns en salladsbar på restaurangen, dels pekskärmar där du kan sätt ihop din egen burgare.

3 av 7

Du väljer då bland 19 olika ingredienser, däribland två sorters ost, tre smaker av såser och quinoa.

4 av 7

Hamburgarna tillagas sedan i det öppna köket.

5 av 7

"Det är trevligare och känns mer likt ett kafé än ett McDonald's. Jag tror att det här ökar värdet för varumärket", säger Nicolas Cottard, en av gästerna.

6 av 7

På restaurangen finns även laddningsuttag för mobilen, gratis wi-fi, kvalitetskaffe och bordsservering.

7 av 7

När "McDonald's Next" tar sig till Europa är fortfarande oklart.

Världens största snabbmatskedja McDonald's har öppnat en konceptrestaurang i Hong Kong. Restaurangen heter "McDonald's Next" och lanseringen görs för att företaget vill förnya sig, skriver CNN.

Restaurangen skiljer sig mycket från hur det brukar se ut inne på ett McDonald's. I stället för hård belysning och röda och gula färger är hittar man här en mer metallisk inredning.

Två stora nyheter är att det dels finns en salladsbar på restaurangen, dels pekskärmar där du kan sätt ihop din egen burgare. Du väljer då bland 19 olika ingredienser, däribland två sorters ost, tre smaker av såser och quinoa. Hamburgarna tillagas sedan i det öppna köket.

Du som vill ha något mer klassiskt att äta – som en QP Cheese eller en Big Mac – behöver dock inte oroa dig. Den vanliga menyn finns också kvar.

På restaurangen finns även laddningsuttag för mobilen, gratis wi-fi, kvalitetskaffe och bordsservering.

– Det är trevligare och känns mer likt ett kafé än ett McDonald's. Jag tror att det här ökar värdet för varumärket, säger Nicolas Cottard, en av gästerna, till CNN.

När "McDonald's Next" tar sig till Europa är fortfarande oklart.

Här är en film på hur det går till när du sätter ihop din egna burgare på "McDonald's Next":


Vill du testa detta?

Mer:

Sanna köpte sallad på McDonald's – det hon hittade i den är vidrigt