Så här ser en kroppsbyggares sexpack ut med en bebis i magen

Världens starkaste gravidmage? Sexpacket gör sig synligt under hennes gravida mage


31-åriga Stacie Venagro är förmodligen mer fit än vad någon av oss är, trots att hon är gravid. Hon lever ett fitness-liv till fullo och har vunnit priser som World Miss Fitness America Pro hela tre gånger, och vann Miss Fitness Universum 2014.

Nu är hon gravid i 30:e veckan och har fortfarande magmuskler.

Stacie prioriterar fitness-livet lika mycket som tidigare och lever på en lågkalori-kost, vilket hon säger att hennes läkare har godkänt.

– Min läkare sa att allt jag behövde var 200 kalorier extra per dag, så jag försöker se till så att det är rena kalorier. Jag tar entingen en större frukost eller en större lunch och en mindre middag, säger Stacie till Mom.


– Inget "äta för två".

Trots sin kickass-gravid-kropp, är Stacie noga med att poängtera att alla kroppar är olika och att ingen gravid kvinna ska ta någon skit.

– Lyssna på läkarna och se till att du är på rätt väg och har allt du behöver. Låt inte någon annans negativitet förstöra din eller graviditet. Alla är olika, du kan bara jämföra dig med vem du var igår.



/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

USA ut ur Niger – kan gynna Putin

Rysk guvernör: Drönare dödade två

1 timme sedan
Guvernören i den ryska Belgorod-regionen, nära Ukraina, uppger att två personer har dödats i en drönarattack.

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

2 timmar sedan
Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier.

Explosion vid militärbas i Irak

3 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.