Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så här ser en kroppsbyggares sexpack ut med en bebis i magen

- 25/01/2016, 18:49 -
Träning
1 av 4

Stacei kommer bli en kickass-mamma

instagram

Fitness
2 av 4

Hon fortsätter leva sin fitness-livsstil under graviditeten

instagram

Fitness
3 av 4

Och magrutorna finns kvar

instagram

Träning
4 av 4

Hon har vunnit flera fitness-tävlingar

instagram

Världens starkaste gravidmage? Sexpacket gör sig synligt under hennes gravida mage

31-åriga Stacie Venagro är förmodligen mer fit än vad någon av oss är, trots att hon är gravid. Hon lever ett fitness-liv till fullo och har vunnit priser som World Miss Fitness America Pro hela tre gånger, och vann Miss Fitness Universum 2014.

Nu är hon gravid i 30:e veckan och har fortfarande magmuskler.

Stacie prioriterar fitness-livet lika mycket som tidigare och lever på en lågkalori-kost, vilket hon säger att hennes läkare har godkänt.

– Min läkare sa att allt jag behövde var 200 kalorier extra per dag, så jag försöker se till så att det är rena kalorier. Jag tar entingen en större frukost eller en större lunch och en mindre middag, säger Stacie till Mom.


– Inget "äta för två".

Trots sin kickass-gravid-kropp, är Stacie noga med att poängtera att alla kroppar är olika och att ingen gravid kvinna ska ta någon skit.

– Lyssna på läkarna och se till att du är på rätt väg och har allt du behöver. Låt inte någon annans negativitet förstöra din eller graviditet. Alla är olika, du kan bara jämföra dig med vem du var igår.