Fredag 17 Sep
Stockholm

Glömde mobilen hos sitt one night stand – det skulle han inte ha gjort

Ajdå!
1 av 4
Ajdå!. Foto: fakismil/facebook
Hennes inlägg på hans egna facebooksida.
2 av 4
Hennes inlägg på hans egna facebooksida. Foto: Fakismil/facebook
Kommentarerna på inlägget.
3 av 4
Kommentarerna på inlägget. Foto: fakismil/facebook
4 av 4

Uppdaterad. Det här kan vara den bästa (eller sämsta) facerapen ever.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En inlägg på Facebook spreds snabbt på Facebook. Enligt inlägget hade 23-åriga Mark försökt smidigt lämna sitt one night stand – men glömt en viktig detalj, nämligen sin mobil.

Tjejen som vaknade upp ensam, med killens telefon, hittade förnedrande meddelanden om sig själv som han skickat till sina polare – något han nu förmodligen ångrar i dag.

Hon gjorde den bästa hämnden någonsin, nämligen att posta ett inlägg på hans egna Facebooksida, ett inlägg som snabbt spred sig som en löpeld på nätet.


I inlägget skriver hon att han glömt sin telefon hos henne, och att hon tittade igenom hans meddelande för att hitta någon att kontakta – men att hon hittade elaka meddelande om sig själv, som han skickat till sina polare. Hon avslutar inlägget med "Vill du ha tillbaka din telefon, kom hit och hämta den. Kärlek från "den stora tjejen"."

Många snappade upp den här historien, och flera medier har skrivit om den, bland annat Daily Mail. Och hur rolig den här historien än var så visade den sig vara fejk. Mark postade sedan ett inlägg på sin Facebook där han berättar att historien endast var påhittad, och det helt enkelt var en riktigt bra (eller dålig) facerape.Kommentera
Kopiera länk
Dela