Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1246
reaktioner idag

Charlotte trodde hon var förstoppad – födde ett barn på toaletten

Ingen läkare märkte att hon var gravid.

Hon fick höra att hon led av förstoppning.

Men när hon väl gick på toaletten kom en liten pojke ut.

Varken hon eller läkarna såg att hon var gravid.

20-åriga Charlotte Bryant led av konstant ryggont och besökte tre läkare för att ta reda på vad som var fel. Alla dem gav henne helt fel diagnos, skriver Mirror.

Först fick hon höra att hon hade inflammerade muskler och fick smärtstillande piller. Seden när en annan läkare undersökte hennes mage så fick hon höra att hon led av förstoppning.

– Jag ordinerades en stor låda med laxermedel och tog en tablett när jag kom hem. En kort stund senare kände jag ett stort behov av att gå på toaletten, säger hon och fortsätter:

– Jag satt på toaletten och kände något väldigt märkligt mellan mina ben. Det var som bajs men det kände som det kom från fel ställe, säger hon enligt Mirror.

Då fick Charlotte lust att krysta och när hon tittade ner mötes hon av ett ansikte som tittade på henne – vilket var helt surrealistiskt menar hon.

– Jag skrek efter min bror och sa att jag hade fått barn. Han sa åt mig att sluta vara dum men sen såg han bebisen i mina armar.

De ringde efter ambulans och hon och bebisen, som heter Jousha, fördes till sjukhuset. Där fick han ligga och få intensivvård då han hade lunginflammation.

Charlotte skickade sedan ett foto på sin nyfödde son till sin pojkvän Daniel Hughes som först trodde att hon skämtade.

– Han var lika chockad som jag var.

Hon säger att hon inte hade någon aning om att hon var gravid då hennes mens kom som vanligt och då hon inte kände någon rörelse i magen.

– Jag gick upp lite i vikt men trodde att jag ätit lite för mycket tårta.

Och Charlotte förstod aldrig att hennes ryggproblem var tecken på att det var dags att föda – vilket även läkarna missade helt.

Jousha är nu hemma från sjukhuset och tre veckor gammal och Charlotte och Daniel avgudar honom.

– Han är världens vackraste bebis och Daniel och jag älskar honom så mycket trots att han var en fullständig överraskning. säger Charlotte till Mirror.

Mer:

Sofia trodde att hon hade urinvägsinfektion – födde en dotter