Kebaben skadades i bråk.
1 av 3
Kebaben skadades i bråk. - Foto: TT Bild
Bråket startade i kön, till ett kebabställe.
2 av 3
Bråket startade i kön, till ett kebabställe. - Foto: TT Bild
Vad som orsakade bråket är oklart.
3 av 3
Vad som orsakade bråket är oklart. - Foto: TT Bild

Kebab skadades i köbråk

Ibland går saker och ting över styr.


Hemskheter kan hända när det är bråk. Som i det här bråket.

Två personer ska ha rykt ihop i kön till ett kebabställe i lördags kväll i Landskrona, skriver Helsingborgs Dagblad.

Vad som startade bråket är oklart, men den ena slog den andra med öppen hand. Ingen ska som tur är ha råkat ut för några allvarliga personskador.

Men däremot så var det annat som skadades – maten och drickan. Enligt polisrapporten så slutade allt med en skadad kebab och en skadad läsk. Vilka sorter framgår dock inte skriver HD.
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du kebab?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Greta Thunberg åtalas återigen för ohörsamhet

Storbritannien stärker försvaret

Storbritannien ska lägga 2,5 procent av sitt BNP på försvarsutgifter, meddelar premiärminister Rishi Sunak under ett besök i Polen. Under 2023 lade landet drygt 2,2 procent av BNP på försvaret.

Flera döda på Engelska kanalen

Fem personer, varav ett barn, omkom när de försökte passera Engelska kanalen från Frankrike till Storbritannien, meddelar franska myndigheter. Det sker bara timmar efter att det brittiska parlamentet godkänt det kontroversiella lagförslaget om migrantflyg till Rwanda.

Thedéen: Lågkonjunkturen mildare än befarat

Riksbankschefen Erik Thedéen konstaterar att inflationen gått i rätt riktning och att den är "betydligt lägre" än Riksbankens prognos. "Det bäddar för att köpkraften kan komma tillbaka", säger han i ett tal enligt ett pressmeddelande.

Strul för Systembolaget – risk för tomma hyllor

Planerar du att dricka något i helgen? Då får du skynda dig till Systembolaget. En stor del av systembolagets drycker kan ta slut innan helgen.

Cloettas godis innehåller farliga ämnen – här är hela listan

Hundratals ton chokladgodis från tillverkaren Cloetta stoppades från försäljning under tisdagen. Anledningen? Det innehåller palmolja som förorenats med hälsofarliga ämnen. Här är hela listan på alla godissorter som påverkas.