Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han ville inte bli pappa – brände ihjäl sin höggravida flickvän

- 23/02/2016, 15:13 -
Han klarade inte av tanken att bli pappa, så han mördade sin gravida flickvän.

Han klarade inte av tanken att bli pappa, så han mördade sin gravida flickvän.

Ap

Han klarade inte av tanken av att bli pappa, så han bestämde sig för att lura ut sin gravida flickvän i skogen för att mörda henne.

Den här killen har verkligen gjort något fruktansvärt hemskt.

Den tyska mannen klarade inte av tanken att bli pappa, så han bestämde sig för att göra något riktigt obehagligt, skriver Daily Mail.

Han lurade sin höggravida flickvän genom att säga att de skulle iväg och köps bebiskläder. Tillsammans med sin kompis lyckades han lura in henne i skogen.

När de kom till skogen, slog han henne med ett tillhygge, högg henne med en kniv och efter det kastade han besin över henne och tände på. Allt när hon fortfarande var vid medvetande.

Flickvännen, som såg fram emot att bli mamma, var gravid i åttonde månaden. Anledningen till varför han inte ville bli pappa säger han var för att han ville leva ett fritt och lyckligt liv – utan barn. Mordet för honom var lösningen för att slippa bli förälder.

Han dömdes till 14 års fängelse för det brutala mordet på sin gravida flickvän, skriver Daily Mail.