My har bekräftats som död efter attackerna i Bryssel. Familjen har gett tillåtelse till att Nyheter24 publicerar bilden.
1 av 3
My har bekräftats som död efter attackerna i Bryssel. Familjen har gett tillåtelse till att Nyheter24 publicerar bilden. - Foto: Privat
Räddningstjänst utanför tunnelbanan.
2 av 3
Räddningstjänst utanför tunnelbanan. - Foto: Faksimil: Twitter
Bilder från Bryssel.
3 av 3
Bilder från Bryssel. - Foto: TT Bild/Twitter

UD bekräftar: En andra svensk död efter terrorattackerna i Bryssel

UD bekräftar att en andra svensk har dött efter terrordåden.


UD bekräftar under söndagen att en andra svensk kvinna bekräftats död, skriver Dagens Nyheter.

Anhöriga är underrättade och kvinnan ska vara i 30-årsåldern från norra Sverige. Hon befann sig på tunnelbanestationen Maelbeek när en självmordsbombare utlöste laddningen.

Det är två svenskar som bekräftats döda efter attentaten. Under lördagen bekräftades en 60-årig kvinna som död efter första attacken på flygplatsen. Det innebär också att båda saknade svenskarna har bekräftats som döda.

Uppdatering: Via sms bekräftar familjen som sökt efter My Atlegrid för Expressen att det är hon som tragiskt är den andra svenska kvinnan som dött efter terrorattackerna i Bryssel.

/
/
UD
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mordmisstänkt 16-åring ska undersökas

Hon är hockeystjärnan Niklas Hjalmarssons kända exfru

Niklas Hjalmarsson är en av få svenskar som vunnit Stanley Cup, men hur bra koll har du egentligen på den tidigare hockeystjärnan? Nyheter24 har samlat det som googlas mest om honom.

16 år för dödsskjutning i Jakobsberg

En man döms till 16 års fängelse för mord på en man i 20-årsåldern i Jakobsberg förra året. Ytterligare tre personer döms av Attunda tingsrätt för grovt vapenbrott och grovt olaga hot till fängelse i två år och tio månader.

Man och kvinna hittade döda i Gävle – utreds som mord

Polisen utreder ett misstänkt dubbelmord i Gävle efter att två personer hittats döda i en bostad i onsdags, skriver polisen på sin hemsida.

Nedåt för börsen inför påskhelgen

Stockholmsbörsen sjunker i skärtorsdagens handel. OMXS-index har efter nästan två timmar handel backat 0,3 procent.

Våldsam kvinna efterlyst – rymde från rättspsyk

Polisen har efterlyst en kvinna i 40-årsåldern som rymde från rättspsyk i Falköping för en månad sedan, rapporterar P4 Skaraborg. Kvinnan bedöms vara våldsam.