Att resa gratis mot att använda Snapchat är väl helt okej?
1 av 3
Att resa gratis mot att använda Snapchat är väl helt okej? - Foto: Snapchat/ TT
Det kan nu bli ditt sommarjobb.
2 av 3
Det kan nu bli ditt sommarjobb. - Foto: ImageForum / Marc Bow Photography / TT
Fyra lyckliga kommer att få den här chansen.
3 av 3
Fyra lyckliga kommer att få den här chansen. - Foto: TT

Här är drömjobbet för dig som är bra på Snapchat och gillar att resa

Det finns jobb och så finns det DRÖMjobb!


Trodde du att det absoluta drömjobbet var att få betalt för att dricka öl eller att äta pizza? Nu kommer ett sommarjobb som är ännu bättre. Går det? Ja, nu kan du till och med resa gratis, så länge du dokumenterar resan med Snapchat.

Flygbolaget WOW air är det som ligger bakom det fantastiska erbjudandet och de letar just nu efter fyra personer som de vill anställa i sommar. De ska helt enkelt resa runt hela världen och snapchata sin upplevelse. Drömmen, eller hur?

Bildkälla

Wow air är ett isländskt flygbolag som flyger till 28 olika destinationer och de fyra lyckliga vinnarna får flyg, hotell och aktiviteter betalda, skriver Business Insider.

För att söka jobbet måste du vara över 18, grym på engelska och vara i fysisk och psykisk god form, skriver Business Insider.

Här ansöker du om du tror att det här skulle vara det perfekta jobbet för dig.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

Förtroendet för regeringen ökar

Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

1 timme sedan
Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.