Hennie fick ett huvud i sin hamburgare: "Det var jätteäckligt"

Den som hade kunnat äta en hamburgare efter det här borde få en medalj!


Hennie Rasmussen, 19, hade varit på en snabbmatsrestaurangen Sunset Boulevard i danska Vejle och köpt sig en "snackburgare".

Direkt när hon plockade upp sin hamburgare ur väskan kände hon att det var något som inte stod rätt till. En konstig lukt spred sig och hon och hennes kompis tyckte att det luktade lite snigel och lite skog, skriver danska Metro Xpress.

– Jag tittade ner i min burgare och då såg jag att det var ett stort huvud precis där. Det var riktigt otäckt, och jag var precis på väg att ta en tugga av hamburgaren, säger hon till Metro Xpress.

Hennie berättar att det hon hittat i sin burgare ser ut som överdelen av en ödla. På bilderna kan man se både ett huvud och små armar.

Efter upptäckten gick de tillbaka till restaurangen för att konfrontera dem.

– Jag sa åt henne att hon skulle packa upp hamburgaren själv för att se vad de hade get mig. Naturligtvis fick hon också en chock.

Det kvinnliga restaurangbiträdet frågade om Hennie ville ha pengarna tillbaka eller ny mat.

Kristian Scheef Madsen är VD för restaurangen och säger att händelsen just nu undersöks och att resterna av det konstiga innehållet, har skickats till ett laboratorium för analys. Och de för en dialog med sin salladsleverantör, som de tror är boven i dramat.

– Jag har upplevt en hel del märkliga saker i den här branschen, så det här kan vara vad som helst säger han till Metro Xpress.

Mat
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Äckligt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

3 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.