Hon är 72 år och nybliven mamma.
1 av 3
Hon är 72 år och nybliven mamma. - Foto: TT NYHETSBYRÅN/Ap
Paret är otroligt olyckliga.
2 av 3
Paret är otroligt olyckliga. - Foto: Ap
De var det andra paret i 70-årsåldern som fått barn via IVF-behandling på kliniken i Indien.
3 av 3
De var det andra paret i 70-årsåldern som fått barn via IVF-behandling på kliniken i Indien. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Hon är 72 år och nybliven mamma: "Mitt liv är fullbordat"

Föräldrarna är det andra paret i 70-årsåldern som fått barn via IVF-behandling på kliniken. Tidigare i år blev paret föräldrar till en frisk liten pojke.


Daljinder Kaur, 72, och Mohinder Singh Gill, 79, från Indien har varit gifta i 47 år. Nyligen gjorde de något som inte många 70-åringar gör.

Den 19 april tidigare i år blev de nämligen föräldrar till en frisk liten pojke.

– Jag var ledsen för att jag inte kunde producera ett barn. Men efter ett tag tänkte vi försöka skaffa barn, ännu en gång, säger pappan till Metro UK.

För tre år sedan åkte paret till en fertilitetsklinik i Hisar, Indien, för att få påbörja sin IVF-behandling, som är en behandlingsmetod för barnlösa par.

Den nyblivna mamman är otroligt glad över sin son och de har bestämt sig för att döpa honom till Arman Singh.

– Det här var väldigt viktigt för oss, jag kan leva lycklig nu. Mitt liv är fullbordat, säger mamman.

Mannen som driver kliniken försökte först att undvika fallet med tanke på att mamman var så svag. Men resultaten i hennes medicinska rapporter visade sig vara normala och hon var lämpad att bära ett barn.

Daljinder Kaur var den andra kvinnan i 70-årsåldern som kliniken har hjälpt via IVF-behandling. 2006 blev en 70-åring mamma till en liten flicka, vilket gjorde henne till världens äldsta mamma då, skriver Metro UK.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.