Torsdag 6 Okt
Stockholm

Mysteriet bakom svensk man som hittades död i ett rör i Oslo är löst

En svensk man hittades död i ett rör på en byggarbetsplats i Oslo 21 april.
1 av 3
En svensk man hittades död i ett rör på en byggarbetsplats i Oslo 21 april. Foto: TT
Drygt en vecka senare obducerades han, men det går inte att helt fastställa dödsorsaken. Därför rubriceras händelsen som en olycka.
2 av 3
Drygt en vecka senare obducerades han, men det går inte att helt fastställa dödsorsaken. Därför rubriceras händelsen som en olycka. Foto: TT
"Eftersom personen anträffades i ett rör så är kroppen lite svår att komma åt. Det är en liten operation som måste till för att polisen ska få tag i kroppen", sa Svein Arild Jørundland som är insatsledare på Oslopolisen, till NRK.
3 av 3
"Eftersom personen anträffades i ett rör så är kroppen lite svår att komma åt. Det är en liten operation som måste till för att polisen ska få tag i kroppen", sa Svein Arild Jørundland som är insatsledare på Oslopolisen, till NRK. Foto: TT

Den svenska mannen hittades död i ett rör på en byggarbetsplats. Kroppen satt så hårt i röret att polisen tvingades använda en skärbrännare för att få loss mannen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 har tidigare skrivit om den svenska mannen som hittades död i ett rör på en byggarbetsplats i Olso den 21 april. Mannen uppges komma från Arvika men har arbetat i Norge under många år.

Nu har kroppen obducerats och dödsorsaken kan inte fastställas. Därför ser polisen ingen anledning att misstänka brott bakom händelsen.

– Mot bakgrunden av fynden vid obduktionen tillsammans med den övriga utredningen menar vi att dödsfallet kan förklaras som en olycka, berättar Stein Olav Bredli, chef för våldsroteln vid Oslopolisen till Aftenposten.

Några förhör återstår innan polisen avslutar ärendet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.