Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mardrömsresan: Två enorma spindlar sprang lösa på flygplan

- 21/05/2016, 09:58 -
ALLTSÅ, NEJ!!!
1 av 3

ALLTSÅ, NEJ!!!

TT / TT

På ett plan från Air Transat upptäcktes två stora spindlar.
2 av 3

På ett plan från Air Transat upptäcktes två stora spindlar.

TT

STAHP!!!
3 av 3

STAHP!!!

TT

Hur hade du reagerat om du var tusentals meter upp i luften och en spindel kröp på benet? Passagerare på planet från Air Transat vet.

Spindlar är mångas största skräck. Folk har bland annat kastat ut sig ur bilar och tänt eld på bensinstationer bara för att förinta krypen.

För den som även är flygrädd blev den här flygresan med en plan från Kanada något extra hemskt.

Independent skriver att det var strax efter att maten serverats som två enorma spindlar upptäcktes i kabinen. De båda spindlarna var tarantellor som kan bli upp emot 20 centimeter långa.

Bildkälla: TT

Passageraren Catherine Moreau berättar:

– Spindeln klättrade upp för mitt ben – och jag bar en kjol. Min man lyckades fånga den i en plastförpackning, med benen på den stack fortfarande ut. Min dotter skrek, hon var i chock, säger hon till Radio Canada.

Trots skräcken bland passagerarna gick det relativt lugnt till. Kabinpersonalen bad passagerarna att ta på sig skor och täcka sina vrister.

Den ena spindeln fångades ju i en plastburk, men den andra syntes inte till mer förrän planet landet och kunde då fångats in. Det är oklart om spindlarna var giftiga, men det var i alla fall ingen som blev förgiftad av dem, skriver Independent.

Hittar du en spindel i ditt hem kan du följa dessa 10 steg för att rädda dig själv.

Är du rädd för spindlar?