McDonalds inleder en väldigt stor kampanj – där du kan få en gyllene nugget – i 18 kvadrat!
1 av 3
McDonalds inleder en väldigt stor kampanj – där du kan få en gyllene nugget – i 18 kvadrat! - Foto: McDonalds
Men det finns en hake: du måste åka till Japan. Och det mellan 8 och 28 juni.
2 av 3
Men det finns en hake: du måste åka till Japan. Och det mellan 8 och 28 juni. - Foto: McDonalds
Priset är en del av en kampanj som går ut på att söka efter ledtrådar efter en “buggets-tjuv”. Tjuven har på sig en gul kostym med svart mask på flera restauranger i Japan.
3 av 3
Priset är en del av en kampanj som går ut på att söka efter ledtrådar efter en “buggets-tjuv”. Tjuven har på sig en gul kostym med svart mask på flera restauranger i Japan. - Foto: McDonalds

McDonald's ger bort guld för 12 000 kronor – gömd i McNuggets-låda

I en stor kampanj kan gäster nu hitta en väldigt speciell nugget. Men det finns en hake.


I en låda av Chicken McNuggets kommer hamburgerjätten alltså ge bort en gyllene nugget i äkta, 18-karats guld. Den må inte vara ätbar – men värd över 12 000 kronor, skriver Daily Mail.

Det enda kruxet är kanske att du faktiskt måste åka till Japan för att ens ha en chans att tävla.

Priset är en del av en kampanj som går ut på att söka efter ledtrådar efter en “nuggets-tjuv”. Tjuven har på sig en gul kostym med svart mask på flera restauranger i Japan.

För att vinna måste du inte bara befinna dig i Japan utan även följa det McDonald’s Japans Twitterkonto och hålla utkik efter ledtrådar efter tjuven.

Men det är inget problem om du ändå planerar att resa i Japan 8-28 juni då kampanjen är aktiv. Jakten är en del i lanseringskampanjen för ett 15-pack nuggets med två limiterade dipsåser: Fruit Cherry och Creamy Cheese.

Varje dag kommer dessutom någon vinna gratis nuggets i 39 dagar, meddelar Daily Mail.

Well, hello Japan.

こんにちは日本

Bildkälla

Gillar du McDonalds? Hade du då koll på att de nyligen höjde priset på Cheeseburgare, eller att du kan bygga din egen hamburgare?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.