Pedofil har attackerat hundratals barn – gav sig själv poäng för varje övergrepp

Som fotograf och lärare fick han barnen och föräldrarnas tillit, sedan gjorde han det värsta man kan göra mot ett barn. I det här fallet kan det handla om hundratals.


En del historier är så hemska att en liksom inte kan tro sina öron. Här är en sådan. Det är en helt sann berättelse om den 30-åriga Richard Huckle – Storbritanniens genom tidernas värsta pedofil.

I nio år har han tvingat barn till att göra olika saker med honom. Många av övergreppen finns på film och bild. En film visar hur han våldtar ett spädbarn med napp i munnen.

Bilderna och filmerna har han sålt till hemsidor och ett tag använde han sig av en crowdfunding för att få in pengar. Den som betalade fick se våldtäkterna, skriver Daily Mail.

Övergreppen startade när Richard reste till Malaysia. Han tog bilder på ett barn och sedan eskalerade det till att han flyttade dit och började arbeta som lärare. Där begick han flera övergrepp på tjejer men blev snart arresterad.

Bildkälla: Facebook

Så han begav sig till Kuala Lumpur där han började studera IT och fotografi på ett universitet. Självklart skulle han använda fotografin som ett sätt att komma nära barnen. Han lurade barnens föräldrar och fick deras förtroende genom att säga att han skulle ta bilder på barnen – det var långt ifrån sant, skriver Daily Mail.

Darknet postade han alla bilder och hoppades att pedofil skulle bli ett betalt yrke.

Han ska ha skrivit på sin sida: "Utfattiga barn är mycket, mycket lättare att förföra än medelklassbarn från väst, jag planerar att publicera en guide snart om hur man gör".

Bildkälla: Facebook

Och det ska han också ha gjort – publicerat manualen "Pedofiler och fattigdom – En guide för de som älskar barn".

Huckle hade också ett visst poängsystem för sina övergrepp – han fick mer poäng ju fler övergrepp han gjorde.

Den brittiska polisen tipsades till slut om Richard och han kunde gripas på Gathwick airport när han skulle åka hem för att fira jul år 2014, skriver Daily Mail.

Nu har den tre dagar långa rättegången dragit igång mot honom. Han har erkänt övergrepp på 71 barn, men det ska vara hundratals. Han kan dömmas till ett helt liv i fängelse.

Nyheter24 har nyligen granskat Darknet. Läs här om Patrik som tänder på skjutna barn i trikåer och om hur poliserna jagar de som sprider barnporr i Sverige.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

En häktad för mord i Uppsala i september

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.

Ryska kryptoaffärer utreds i väst

USA och Storbritannien utreder misstänkta kryptotransaktioner där värden på motsvarande 210 miljarder kronor gått via en rysk plattform, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ronneby

"Flera personbilar i olycka, Ronneby.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Ängelholm rapporterar om trafikolycka

"Husbil och personbil i olycka, E6.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

"Två personbilar i olycka, Sätofta.", skriver polisen på sin hemsida.