1 av 2
- Foto: TT / TT
2 av 2
- Foto: TT

Incest-mamma och hennes älskare åtalade för våldtäkt på 12-årig dotter

Mamman är tillsammans med sin brorson. De har sedan förgripit sig på kvinnans unga dotter.


Det här brottet som skett i Melbourne, Australien, är vidrigt på så många sätt. En mamma har hjälpt en man att våldta hennes egen dotter – och mannen är hennes släkting.

Mamman är tillsammans med sin brorson. De två har förgripit sig på kvinnans tolvåriga dotter, skriver Metro UK. Det började 2011 med att mannen, brorsonen alltså, började ta på flickan när de vuxna hade sex.

Strax efter det utsatte mannen flickan för en våldtäkt, det har kommit fram i förhör i domstolen i Victoria. Mamman ska ha hjälp till genom att hålla fast dottern. Själva brottet har Nyheter24 skrivit om tidigare.

Under flera år fortsatte sedan brorsonen att sexuellt utnyttja dottern, sin egen kusin. Först 2014 när hon berättade för sin syskon greps mannen av polis, skriver Metro UK.

Nu står både mamman och hennes brorson åtalade.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

1 timme sedan
Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.