Den 43-åriga barnvakten Lori Conley i Ohio, USA, åtalas för mord.
Den 43-åriga barnvakten Lori Conley i Ohio, USA, åtalas för mord. - Foto: Facebook / gofundme.com

Barnvakt gav bebis medicin mot pollenallergi – då hände något fruktansvärt

Hon sa att hon använde Benadryl för att få pojken att sova. Men det slutade med att barnvakten Lori Conley gav åtta månader gamla Haddix Mulkey så mycket att han miste livet.


Den 43-åriga barnvakten Lori Conley i Ohio, USA, åtalas för mord efter att ha gett den åtta månader gamla pojken Haddix Mulkey en dödlig dos av allergimedicinen Benadryl, skriver Daily Mail.

Haddix Mulkey var bara åtta månader när han dog. Bildkälla: gofundme.com

Enligt myndigheterna satt Lori Conley barnvakt åt totalt åtta stycken småbarn och spädbarn i sitt hem när hon hittade pojken livlös den 13 maj. Barnet dog senare på sjukhus.

– Hon sa att hon använde Benadryl för att försöka få pojken att somna. Hon var ganska vag om exakt hur mycket, men hon gav åtminstone en vuxendosering, säger polisen Ron Wright till 10TV.

Pojkens mamma Katie Milkey var bedrövad efter den fruktansvärda händelsen.

– Jag vill ha rättvisa för mitt barn eftersom det här var någonting som jag rånades på. Jag tvingas att se mitt barn på en kyrkogård i stället för i mina armar. Att gå igenom det här är något som ingen mamma ska behöva göra, säger Katie Mulkey till NBC41.

Haddix Mulkey. Bildkälla: gofundme.com

Nu har även ett sida på gofundme.com satts upp för att samla in pengar till pojkens familj. I nuläget har de fått in över 12 000 kronor, skriver Daily Mail.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!