Här öppnar ett nytt café – men de erbjuder något helt annat än kaffe och bullar

- 03/07/2016, 19:32 -
En kaffe och en avsugning? Något som snart är verklighet i Schweiz.
1 av 3

En kaffe och en avsugning? Något som snart är verklighet i Schweiz.

TT/Allover

Men det kommer bara erbjudas oralsex till män.
2 av 3

Men det kommer bara erbjudas oralsex till män.

Allover

En bra och stadig frukost kanske det är i alla fall.
3 av 3

En bra och stadig frukost kanske det är i alla fall.

SCANPIX NORWAY

"En kaffe och en avsugning, tack?" kan komma att bli en vanligt förekommande beställning i Schweiz när ett nytt café slår upp dörrarna.

En uppfriskande frukost är viktigt för att man ska orka jobba hela dagen. Men vad en bra frukost är kanske alla inte är helt överens om. I Schweiz kan man exempelvis snart beställa en kaffe och en avsugning som en frukost, skriver Elite Daily.

Caféet kommer öppna i den schweiziska staden Geneve och det kallas för ett "oralsexcafé". Där du alltså kan få lite gammalt hederligt oralsex till ditt morgonkaffe. Konceptet är hämtat från Thailand, där det redan existerar, och det första caféet i Geneve beräknas öppna i slutet av året.

Den som vill sätta sig och njuta av sin "oralsexkaffe" kommer dock behöva betala rätt bra. Enligt prognosen kommer en "kaffe"kosta runt 60 schweziska franc, ungefär 520 svenska kronor. Vilket gör att det blir stans dyraste kaffe.

Efter att ha serverats sin dyra kaffe kommer kunderna få en iPad där de kan scrolla igenom en lista med bilder för att välja vem de vill ska utföra själva akten.


Caféet kommer dock bara erbjuda sin service till manliga kunder.

Prostitution är lagligt i Schweiz så länge personen som utför yrket har ett speciellt tillstånd, enligt Elite Daily.

Tyckte du det här var intressant då borde du läsa Nyheter24:s två granskningar om penismassage och slidmassage som utförs på svenska massagesalonger.