Alexandra hade en märklig känsla – hittade något sjukt i huset

Alexandra hade länge haft drömmar om att det fanns fler rum i huset – något som inte bara visade sig vara fantasi.


En skum känsla. Det hade Alexandra Poulos, 43, om sitt barndomshem i Pennsylvania, USA. Det visade sig att hon hade helt rätt.

När hon var yngre hade hon ofta drömmar om att det fanns fler rum än vad man kunde se i huset. Alexandra trodde bara att hon hade en vild fantasi, rapporterar ABC News.

När hennes mamma och bror gick bort så skrevs huset över på Alexandra. Huset växte hon upp i och hennes föräldrar köpte det 1974.

Huset hyrs nu ut till hyresgäster men helt plötsligt blev det väldigt besvärligt. Den största anledningen var att saker började att gå sönder i källaren. I princip utan förklaring. Det började med olika rör, oljetanken och till slut var det en stor spricka i väggen.

När allt började att ske så mindes Alexandra att en granne berättat för hennes pappa att det finns ytterligare en källare under den källare familjen använt. Det i kombination med att hon hittade information om att ett närliggande hus haft ett rum under källaren kopplat till en underjordisk järnväg så bad hon personerna som fixade huset att gräva djupare.

Sagt och gjort. Det som de hittade var chockerande. Det fanns alltså ett helt utrymme under huset som hon aldrig sett.


En historiker som uttalat sig säger att det kan finnas en flera anledningar till att rummet finns. Men det går inte att utesluta kopplingen till järnvägen. Rummet kan ha använts för att gömma undan familjehemligheter eller värdesaker.


Nu vill Alexandra undersöka rummet ännu mer för att ta reda på ner historisk fakta om huset hon älskar.

Om du gillar kusliga detaljer borde du läsa om den sjuka grejen som hände när ett par var ute och körde bil. Eller varför inte om en stad som hemsöks av ett riktigt läskigt ljud.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då sänks skatten för en miljon svenskar – är du en av dem?

Man höll hund och valpar instängda i garage – utan dricksvatten och rena liggplatser

En man i 20-årsåldern höll en tik och hennes valpar instängda i ett garage utan ljusinsläpp. Det saknades även torra, rena liggplatser med bäddmöjligheter och driksvatten i garaget. Nu förbjuds mannen ta hand om djur, oavsett djurslag.

Polisen rapporterar om brand, Smedjebacken

"Polisen biträder räddningstjänsten vid en fullt utvecklad brand i Söderbärke.", skriver polisen på sin hemsida.

Tummar på kraven för att klara Natoinsatsen

P 7 i Skåne står inför en svensk pionjärinsats i Nato när uppåt 600 man ska skickas till Lettland. För att klara det kan det bli nödvändigt att under en period tumma på målet att utbilda fler värnpliktiga.

Polisen rapporterar om misshandel, Västerås

1 timme sedan
"Tonårspojke slagen i ansiktet utanför skola.", skriver polisen på sin hemsida.

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

1 timme sedan
Kristdemokraterna vill se mer kärnkraft i Europa. En fråga som partiet planerar att driva i EU-valet, enligt ett pressmeddelande.