Julie hade bara 14 månader kvar att leva – fick veta att hon väntade barn

Julie Prater, 32, drabbades av cancer när hon var gravid och tvingades göra ett svårt val.


32-årige Julie Prater var gravid i den åttonde veckan och drabbades en natt av ett slags epileptiskt anfall. Hon togs snabbt till sjukhus och diagnoserades med en hjärntumör. Läkarna sa hon hade 14 månader kvar att leva.

Alternativet var att starta en behandling mot den elakartade tumören men då riskera barnets hälsa eller att skjuta upp behandlingen för att skydda barnet skriver Fox News.

Julie som sedan innan hade ett barn med sin man Luke Prater bestämde sig för att skjuta upp behandlingen.


Bildkälla: Facebook

– Vi fattade beslutet att hålla barnet friskt, sa maken Luke.

Kampen mot hjärntumören och att få sin ofödda dotter att överleva fortsatte. Men i den tredje trimestern av graviditeten uppstod det problem och läkarna var tvungna att operera Julie.


Trots alla komplikationer föddes dottern June den åttonde december 2014, fullt frisk och enligt Fox News startade Julie sin cellgiftsbehandling omgående. Som visade sig vara framgångsrik.


Bildkälla: Facebook

Den elakartade tumören har nu blivit mindre och June har hunnit bli ett och ett halv år. Och på bilderna som Julie lagt upp på Facebook ser de ut att njuta av all tid de kan få tillsammans.


Bildkälla: Facebook

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.