8-åriga Ellies brev till sin mamma lämnar inte ett öga torrt

Dottern ville inte tillhöra familjen längre, utan ville i stället bli såld på Ebay. Då svarade mamman med ett hårt svar.


Förr i tiden hotade barn med att rymma hemifrån. De packade kanske ner sin lilla nallebjörn och ställde sig vid dörren och väntade på att bluffen skulle synas. Men nu för tiden rymmer inte barnen hemifrån. Nu vill de i stället bli sålda på Ebay.

Det ville i alla fall lille Ellie, 9, som efter ett bråk med sin mamma begärde att bli såld på Ebay. Hon ville ju inte vara en del av familjen längre. Mamman besvarade dock hennes förfrågan med att säga att ingen ändå skulle köpa henne.

Hårt, kan tyckas, och det tyckte onekligen Ellie också som svarade sin mamma med ett riktigt känslosamt brev. Mamman ville sedan dela med sig av händelsen och enligt The Mirror skickade hon in brevet till den stora Facebook-gruppen "The Unmumsy Mum".

"Kära mamma, jag håller med om att jag var elak mot dig och gjorde fel. Jag ber väldigt mycket om ursäkt och att jag ville sova är som bortblåst. Jag är ledsen, men att du sa att ingen ville köpa mig krossade verkligen mitt hjärta. Nu vet jag i alla fall hur mycket du skäms över mig.

All min kärlek,
Ellie"


Tunga ord från lilla Ellie, men i inlägget nämns det också att hjärtat nu är lagat. Och det får vi verkligen hoppas.

Läs även den hemska lappen som lämnades på Mikas sons gravsten.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var mamman för hård?
Tack för din röst!