Isaac firade nytt jobb med massa öl – vaknade på glastaket i gallerian

- 22/07/2016, 11:14

Att fira ett nytt jobb med några öl är härligt men det gäller att inte dricka för mycket.

En av de bästa känslorna som finns är att få ett nytt jobb. Det är ju nästan tradition att sånt måste firas rejält med polarna. Efter en jobbig jobbintervju är det ju en mänsklig rättighet att få slappna av lite.

En som verkligen slappnade av rejält var 27-årige Isaac Moore i Cambridge. Han drog i sig åtta öl (enligt egen uppgift) och efter det var Isaac rejält dragen. Det slutade inte bättre än att han klättrade upp på taket till The Grand Arcade-gallerian mitt i stan, la sig på glastaket och somnade.

När gallerian öppnade dagen efter fick personalen en chock. De tvingades spärra av vissa delar av gallerian av rädsla för att Isaac skulle ramla genom taket.

Brandkåren ryckte ut och vi vill alla veta hur Isaac reagerade när brandmannen lyckades väcka honom. På bilderna ser man att 27-åringen inte verkar ha några andra skador än en kraftig ångest efter den utekvällen.

En annan kille som festade mycket var turisten som drog i sig hela 75 shots. Den kvällen slutade i en ambulans. Bättre eller sämre, när Leah festade på rejält vaknade hon med en märklig tatuering. Ta det lite lugnt med drickat!