Det var tidigt på morgonen den 10 juli som Emilie Meng från staden Korsør på västra Själland i Danmark sa hej då till sina vänner efter en utekväll.
1 av 3
Det var tidigt på morgonen den 10 juli som Emilie Meng från staden Korsør på västra Själland i Danmark sa hej då till sina vänner efter en utekväll. - Foto: Privat
Det har bland annat ryktats att Emilies ska befinna sig i Sverige. Vet du något om hennes försvinnande? Hör av dig till polisen!
2 av 3
Det har bland annat ryktats att Emilies ska befinna sig i Sverige. Vet du något om hennes försvinnande? Hör av dig till polisen! - Foto: Privat
17-åringen är fortfarande spårlöst försvunnen.
3 av 3
17-åringen är fortfarande spårlöst försvunnen. - Foto: Privat

Emilie, 17, fortfarande spårlöst försvunnen – nu utlovar familjen stor summa pengar

Det var den 10 juli som 17-åriga Emilie sa hej då efter en utekväll och försvann spårlöst.


Det var den 10 juli som den 17-åriga Emilie Meng från staden Korsør på västra Själland i Danmark försvann spårlöst efter en utekväll tillsammans med sin vänner. Trots att både polis och allmänheten letat efter henne så har inga spår efter 17-åringen hittats.

– Vi har dessvärre inga nya spår, så nu är vi tillbaka vid Korsør Station där Emilie senast sågs vid liv, sade förundersökningsledare Marianne Roed till danska TV 2 då.

Det snart gått två veckor sedan Emilie senast sågs, vilket tyder på att hon inte har försvunnit självmant. Samtidigt ökar också risken för att ett brott eller en olycka inträffat, skriver danska BT.

– Men vi jobbar fortfarande med videoövervakning från olika platser, och så har vi olika kontakter som vi fortfarande måste kolla upp, säger Marianne Roed till TV 2.

Danska Missing People är även med i sökandet efter 17-åringen. När de var ute och letade ska två "misstänkta föremål" hittats som eventuellt kan ha betydelse för polisen.

Nu har även familjen till Emilie utlovat en stor summa pengar till personen som kan leda polisen på rätt spår i Emilies försvinnande, skriver Metroxpress.

– Emilie, hittas, oavsett vad. Vi lovar en belöning på 40 000 (danska kronor) till den person som kan ge polisen information som kan leda till en utredning av fallet, skriver Emilies kusin Robin Witzner på Facebook-sidan The search for Emilie Meng.

Pengarna är speciellt donerade av privatpersoner från samma sida där man ombads att donera pengar.

Vet du något om Emilies försvinnande? Hör av dig till polisen på 114 14.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Strejkvarsel på Heathrow

Polisen i Värnamo rapporterar om bedrägeri

"Bedragare misstänks för bedrägeri", skriver polisen på sin hemsida.

Nasa uppmanas: Leta efter Loch Ness-monstret

USA:s rymdstyrelse Nasa har fått en ovanlig uppmaning. Hjälp oss att hitta sjöodjuret Nessie, vädjar Loch Ness-centret i skotska Drumnadrochit.

Svenskar gillar finsk brytning: "Får höga poäng"

Vilka egenskaper tänker du på när du hör en person prata svenska med finsk brytning? Ambitiös, förtroendeingivande och vänlig, svarar många svenskar i en studie.

Polisen rapporterar om brand, Hammarö

"Det brinner i en villa i Hammarö", skriver polisen på sin hemsida.

Ukraina: 37 000 människor kan saknas

Nästan 37 000 människor – civila och soldater – uppskattas vara saknade sedan februari 2022 i Ukraina. Det verkliga antalet kan dock vara mycket högre, varnar landets människorättskommissionär Dmytro Lubinets.