Misstänkt kannibal styckmördade par – kokade deras huvuden i en gryta

- 25/07/2016, 15:14 -
Mannen styckade sina offer, kokade deras huvuden och försökte sedan spola ner delarna i toaletten.
1 av 2

Mannen styckade sina offer, kokade deras huvuden och försökte sedan spola ner delarna i toaletten.

TT/Google Earth

Mannen sade sig vara trött på det gifta parets ständiga festande.
2 av 2

Mannen sade sig vara trött på det gifta parets ständiga festande.

TT

En man kände sig lite trött på det gifta paret han bodde med och bestämde sig för att mörda dem. Efteråt kokade han deras avhuggna huvuden på spisen.

Den 64-årige mannen från Ryssland hade tröttnat på det gifta paret han delade lägenhet med och bestämde sig för att mörda dem, rapporterar Metro UK.

Efter att paret dött bestämde sig mannen för att det var bäst att försöka göra sig av med kropparna. Han använde därför en såg för att stycka upp kropparna – inspirerad av saker han sett på film, enligt mannen själv. Han kokade sedan parets avhuggna huvuden i en gryta på en gasolplatta.

Han spolade också ner kroppsdelar från paret i toaletten för att på så sätt bli av med dem. Vad han dock inte räknat med var att avloppssystemet i det gamla lägenhetshuset från Sovjet-tiden inte var byggt för att klara av mänskliga kroppsdelar.

Efter ett litet tag hade det blivit stopp i husets rörsystem. Det blev två rörmokare från St Petersburg som gjorde den makabra upptäckten i röret. Polisen kunde sedan spåra delarna till mannens lägenhet. Han erkände att han mördat paret direkt.

Enligt mannens vittnesmål var motivet att han blivit trött på paret som han beskrev som "alkoholiserade", och att han var trött på deras "ständiga festande".

Polisen utreder nu huruvida mannen ätit sina offer efter att han kokat dem, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om den svenska kannibalen som tillåts gå på sommarbröllop – trots återfallsrisk.