Star har opererat sig för en halv miljon – av en oväntad anledning

- 03/08/2016, 22:58 -
Star har spenderat ungefär en halv miljon på operationer.
1 av 2

Star har spenderat ungefär en halv miljon på operationer.

Channel 5

Men anledningen är inte som du tror.
2 av 2

Men anledningen är inte som du tror.

Channel 5

Star har hittills gjort 15 ingrepp sedan hon var 17 år och vill göra ett ansiktslyft innan hon fyller 35 år.

Star, 30, från Birmingham i England har lagt ner 50 000 brittiska pund på plastikkirurgi, vilket motsvarar ungefär 565 000 kronor.

Men än är hon inte klar med operationerna. Hon har bland annat hon opererat sina bröst, näsan, käken och gjort fillers i läpparna.

Anledningen till att Star har spenderat så mycket pengar på sitt utseende är för att hon inte vill vara lik sin mamma. I tv-programmet ”Body Freaks” berättar hon att hennes mamma övergav henne när hon var yngre. Programmet handlar om människor som är beroende av plastikkirurgi.

– Jag vill inte på något sätt se ut som henne. Min pappa tyckte alltid att vi var lika. Men jag kände så mycket hat mot henne så att jag ville ändra på det, säger Star, som tidigare hette Stacy.

Hon har hittills gjort 15 ingrepp sedan hon var 17 år. Det var ungefär då som hennes mamma kastade ut henne och Star tvingades att bo på vandrarhem.

– Jag och min mamma har ingen relation alls, och det är förmodligen därför jag ändrat mitt utseende så mycket, säger hon i programmet.

Förutom alla ingrepp har hon även tatuerat sina ögonbryn och eyeliner. Hon berättar att hon ibland inte ens känner igen sig själv.


Men operationerna har haft sina baksidor. Näsoperationen gick fel och ledde till att Star fick svårare att andas genom näsan.

– Mina näsborrar är mindre så när jag joggar och så har jag svårare att andas, säger hon.

Innan hon fyller 35 år vill hon göra ett ansiktslyft, skriver Daily Mail.

– Jag vill förändras mer, jag är aldrig nöjd.