Tisdag 18 Maj
Stockholm

Mamman, 36 och sonen, 19 blev kära: "Kyssarna ledde till andra saker"

Hon berättar att hon känner sig bekväm med sonen.
Hon berättar att hon känner sig bekväm med sonen. Foto: Monica Mares

De är nu anklagade för incest och riskerar att hamna i fängelse i upp till 18 månader.

Kommentera (176)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Monica Mares, 36, och hennes son Caleb Peterson, 19, från USA är anklagade för incest.

Mamman och sonen bestämde sig för att gå ut offentligt med deras förhållande för att öka medvetenheten om GSA, genetisk sexuell attraktion. Men också för att göra det lagligt för dem att ha en sexuell relation.

När Mares var 16 år födde hon Caleb och strax därefter lämnade hon bort honom för adoption. Första gången de träffade varandra var förra julen efter att ha kommit i kontakt via Facebook. Caleb flyttade in till henne och berättar att ett av skälen till varför han blev kär i henne var för att hon tog hand om honom.

– Jag har aldrig haft någon som lagat mat åt mig eller gett mig något. Jag fick aldrig något i mitt liv och hon gör allt för att göra mig glad, säger Caleb till Daily Mail och fortsätter:

– Efter ungefär en vecka började jag få känslor för henne, och jag antar att jag blev kär.

Niobarnsmamman kände samma för honom. Hon berättar nu att hon skulle kunna ge upp rätten att träffa sina andra barn om hon tvingades välja mellan dem och Caleb.

Bildkälla: Monica Mares

– Första gången vi var fysiska slutade i att vi höll varandra i händerna. Sen slutade det med att vi kysstes och kyssarna ledde till annat, säger Mares till Daily Mail och fortsätter:

– Jag kände mig bekväm med honom och vi föll ännu mer för varandra.

Hon berättar också att hon är rädd för att gå ut där hon bor eftersom folk känner till relationen och har hotat henne och kallat henne för saker.

Caleb liv har också påverkats sedan relationen med hans mamma blev offentlig. Hans pappa lämnade honom.

Mamman och sonen kommer att ställas inför rätta senare i år. Om de döms kan de få upp till 18 månader i fängelse, skriver Daily Mail.

/
USA
/
GSA
Kommentera (176)
Kopiera länk
Dela