Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna ringde polisen och sa att hon blivit våldtagen – av en Pokémon

- 11/08/2016, 14:58
Varken polisen eller kvinnans man ska ha trott på henne.
1 av 2

Varken polisen eller kvinnans man ska ha trott på henne.

Kin Cheung

Pokémon Go har blivit ett väldigt populärt spel.
2 av 2

Pokémon Go har blivit ett väldigt populärt spel.

TT

När kvinnan vaknade så hade hon en gigantisk Pokémon ovan på sin kropp, enligt samtalet till polisen

En ung kvinna ska ha ringt till polisen för att anmäla en våldtäkt. Men enligt polisen hävdar kvinnan själv att hon blivit våldtagen av en Pokémon.

Kvinnan som bor i en lägenhet i Rysslands huvudstad Moskva berättade för polisen att hon blivit utsatt för sexuella övergrepp av en gigantisk Pokémon i sitt hem. Den gifta kvinnan, vars namn är anonymt, ska ha spelat Pokémon Go innan hon somnat.

När hon vaknade upp ska hon ha hittat en stor Pokémon som låg ovanpå henne och våldtog henne, skriver Daily Mail.

Kvinnan berättade att monstret försvann när hon hoppade ur sängen men menar att appen fortfarande kunde känna av närvaron i hennes säng. Hon väckte sin man och berättade vad som hänt. Mannen berättade för polisen att han inte trodde på sin fru och att hon behövde träffa en psykolog. Enligt medier i Ryssland ska polisen inte heller ha trott på kvinnan och hon skickades till en psykolog, som inte kunde hjälpa henne.

En kompis till kvinnan berättade att det är för många Pokémon hemma hos henne och att till och med hennes hund han se dem. Hon säger att hunden skäller när hon spelar, skriver Daily Mail.

Spelar du Pokémon Go?