Varken polisen eller kvinnans man ska ha trott på henne.
1 av 2
Varken polisen eller kvinnans man ska ha trott på henne. - Foto: Kin Cheung
Pokémon Go har blivit ett väldigt populärt spel.
2 av 2
Pokémon Go har blivit ett väldigt populärt spel. - Foto: TT

Kvinna ringde polisen och sa att hon blivit våldtagen – av en Pokémon

När kvinnan vaknade så hade hon en gigantisk Pokémon ovan på sin kropp, enligt samtalet till polisen


En ung kvinna ska ha ringt till polisen för att anmäla en våldtäkt. Men enligt polisen hävdar kvinnan själv att hon blivit våldtagen av en Pokémon.

Kvinnan som bor i en lägenhet i Rysslands huvudstad Moskva berättade för polisen att hon blivit utsatt för sexuella övergrepp av en gigantisk Pokémon i sitt hem. Den gifta kvinnan, vars namn är anonymt, ska ha spelat Pokémon Go innan hon somnat.

När hon vaknade upp ska hon ha hittat en stor Pokémon som låg ovanpå henne och våldtog henne, skriver Daily Mail.

Kvinnan berättade att monstret försvann när hon hoppade ur sängen men menar att appen fortfarande kunde känna av närvaron i hennes säng. Hon väckte sin man och berättade vad som hänt. Mannen berättade för polisen att han inte trodde på sin fru och att hon behövde träffa en psykolog. Enligt medier i Ryssland ska polisen inte heller ha trott på kvinnan och hon skickades till en psykolog, som inte kunde hjälpa henne.

En kompis till kvinnan berättade att det är för många Pokémon hemma hos henne och att till och med hennes hund han se dem. Hon säger att hunden skäller när hon spelar, skriver Daily Mail.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spelar du Pokémon Go?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.

Rekordmånga stulna bilar försvinner spårlöst

Bilbrotten minskar. Ändå försvann i fjol hundratals stulna bilar spårlöst, enligt försäkringsbolaget If. Nu hoppas Tullen på ny lagstiftning i höst. Situationen i dag är frustrerande för medarbetarna, säger Martin Petersson, sakkunnig på Tullverket.

Krav om mer pengar till värnpliktiga

1 timme sedan
Motivationen tryter för värnpliktiga när dagsersättningen är låg. Samtidigt råder det så stor platsbrist inom Försvarsmakten att vissa förband inte haft sängplatser till alla värnpliktiga, visar en ny rapport från Pliktrådet.