Felanmälan av våldtäkt
Flickan ska ha hämtat inspiration till sin anmälan från den erotiska boken 50 Shades of Grey. - Foto: 50 Shades of Grey

Flicka våldtäktsanmälde sin pappa – 50 Shades of Grey-inspirerad

Flickan var arg och anmälde falskt att hon blivit våldtagen av sin egen pappa under sex år efter att ha blivit inspirerad av 50 Shades of Grey.


En flicka anmälde sin egen pappa för att ha våldtagit henne åtta gånger under sex år. Det enda problemet var att allt var påhittat. Anledningen? Hon ville "lära sin pappa en läxa".

Flickans pappa, som var väldigt chockad över anklagelserna, men också sade att "jag har inget sätt att försvara mig här förutom att säga att 'jag gjorde det inte'", skriver Daily Star.

Men under ett förhör sade pappan att dotterns favoritbok var den erotiska boken "50 Shades of Grey". Han själv hade ingen aning om bokens sexuella innehåll.

Advokaten Cathy McCulloch gjorde dock det och blev misstänksam då hon märkte att flickans förklaringar verkade lite väl avancerade för hennes ålder.

Och när McCulloch satte sig och läste några kapitel ur boken märkte hon stora likheter med flickans historia och boken. Vilket var bra för pappan, eftersom det var den upptäckten som ledde till att han kunde frikännas.

– Utan den här upptäckten hade det varit väldigt svårt att motbevisa flickans vittnesmål. Hon hade nämligen inte bara berättat vad pappan skulle ha gjort mot henne utan också hur det kändes i hennes kropp, förklarar McCuloch.

På rättegångens tredje dag när McCulloch fick fråga ut flickan avslutade hon utfrågningen med att ta upp de uppenbara likheterna mellan hennes vittnesmål och boken.

Då flickan hade tidigare uttryckt att hon var väldigt upprörd på sin pappa över att han "förstört hennes liv" så gick McCulloch direkt på den avslutande frågan.

– Jag gick direkt till min avslutande fråga som var om det var så att hon var så arg på sin pappa att hon faktiskt hittat på hela anmälan?

Flickan bröt då ihop och erkände att McCulloch hade rätt i vad hon sa. Hon berättade att hon varit så arg på sin pappa och att hon ville lära honom en läxa. Utfrågningen var över på sju minuter och pappan frikändes, skriver Daily Star.

Vad pappan egentligen gjort för att dottern skulle bli så arg förtäljer inte historien.

Nyheter24 har tidigare skrivit om en kvinna som ringde till polisen och anmälde att hon blivit våldtagen av en Pokémon.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!