19-årige Austin från Florida högg ett par till döds. Sedan åt han från mannens ansikte.
19-årige Austin från Florida högg ett par till döds. Sedan åt han från mannens ansikte. - Foto: Facebook/TT

Landet skakas av fruktansvärt mord – mördaren åt offrets ansikte

USA skakas av det fruktansvärda mordet på John och Michelle. 19-åriga Austin gick till attack och åt från mannens ansikte.


Det var i måndags som polisen i Florida larmades efter att ett vittne sett en man äta från en död mans ansikte på en uppfart. Detta uppger Buzzfeed.

Det visade sig att 19-åriga Austin hade dödat ett par genom flera hugg, och också skadat deras granne svårt.

Austin hade varit på middag med sin familj och plötsligt stormat ut arg från restaurangen. Antagligen var han upprörd över restaurangens långsamma service och bestämde sig för att gå hem mot sin pappas hus.

Det var då han stötte på det nu avlidna paret John Stevens, 59, och Michelle Mischon, 53, som, några kvarter ifrån faderns hus, satt i garaget med dörren öppen. Michelle hittades sedan död i garaget och John hittades död på uppfarten, där Austin åt av hans ansikte.

Austin ska ha använt flera vapen, bland annat en kniv, och när en granne försökte stoppa honom blev även han attackerad. Grannen lyckades fly och larma 911.


Lät som ett djur

När polisen kom till platsen hittade de Austin ställd över den döda mannen, och gjorde “djurläten” som “grymtande och morrande”, enligt Snyder.

Polisen försökte få bort Austin med en elpistol men fick ingen effekt. Till slut lyckades tre-fyra poliser dra bort honom från den döda kroppen. Då grep de honom och gav honom lugnande.

“Vi försöker förstå men det går inte”

– Han fanns inte i brottsregistret… han var ett bra barm, sa sheriffen William Snyder till media på tisdagen.

Snyder är chockad eftersom Austin inte passar in på den typiska beskrivningen av en “galen mördare”. Han var stjärnan i sitt fotbollslag och en utmärkt student, enligt Miami Herald.

– Det finns en sak i det här fallet som inte stämmer, sa han och fortsatte.

– Vi försöker förstå vad som har hänt och varför… men det går inte.

Austin är nu åtalad för dubbelmord och befinner sig nu på sjukhus, där han inte är kontaktbar. Både polis och sjukhuspersonal har sökt efter spår av droger, men undan resultat, uppger Buzzfeed.

/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!