På ultraljudet såg läkarna att herr Singh hade en kompakt massa i sin magsäck som de först trodde var cancer.
På ultraljudet såg läkarna att herr Singh hade en kompakt massa i sin magsäck som de först trodde var cancer. - Foto: Metro UK.

Man svalde 40 knivar – för att han tyckte de smakade gott

Den 42-åriga mannen klagade av förklarliga anledningar på magsmärtor. Det som läkarna sedan hittade var det sjukaste de varit med om.


Jarnail Singh, en 42-årig man från Indien, åkte till sjukhuset i The Corporate Hospital i Gurdaspur eftersom han kände sig svag och hade svåra magsmärtor, skriver Metro UK.

Läkarna gjorde dock en bisarr upptäckt efter att ha skickat mannen på ultraljudsundersökning. I hans mage hittade de nämligen inte en, inte två, utan 40 metallknivar. Singh ska enligt läkarna ha svalt knivarna under de senaste två månaderna.

Anledningen? Ja, han tyckte helt enkelt de smakade gott.

Kirurgerna Jitinder Malhotra på sjukhuset sade att det var den absolut värsta ingrepp han gjort under sina 20 år som kirurg. Under ultraljudet upptäckte läkarna att det fanns en kompakt massa i Singhs mage, som de först misstog för cancer.

– Sedan sade patienten att han hade ett okontrollerbart behov av att äta knivar. Jag har inte sett något liknande under hela min karriär.

Operationen tog över fem timmar och Singh ska ha förlorat en hel del blod. Men som tur var så överlevde han och har nu återhämtat sig så bra att han förväntas åka hem inom några dagar, skriver Metro UK.


Nyheter24 har tidigare skrivit om en man som väntade på att hans fru skulle föda barn – men opererades istället själv av misstag.

/
/
/
Har du ätit något du verkligen inte borde ätit?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kvinna hoppade från brinnande hus – bröt benen

Palestinska regeringen avgår

Den palestinska regeringen med säte på Västbanken avgår, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

Tidsfristen slut: Dags för Israels svar i Haag

Har Israel gjort tillräckligt för att förhindra folkmord i Gaza? I dag går Israels månadslånga tidsfrist ut efter förra månadens beslut i Internationella domstolen i Haag (ICJ).

Australisk pilot kidnappad i Papua Nya Guinea

En australisk helikopterpilot och två telekomarbetare har blivit kidnappade i Papua Nya Guineas högland.

Gävle: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Kollision mellan cyklist och personbil.", skriver polisen på sin hemsida.

Arbetslösheten i Norge ökar – 3,9 procent

1 timme sedan
Arbetslösheten i Norge steg till 3,9 procent i januari, visar färska siffror från den norska statistikbyrån SSB.