Varför bryr sig ingen när mannen släpar kvinnan över gatan?

Mannen drar henne i håret och polisen kunde inte bry sig mindre. Det här är riktigt sjukt!


Hur skulle du reagera om du såg en uppenbar misshandel på gatan? I det här klippet som verkar vara inspelat i Kina drar en man en kvinna i håret. Rakt över en hårt trafikerad väg.

Ingen på platsen verkar bry sig och när en polis kommer fram tror de flesta att dramat ska vara över. Men polisen tittar på mannen och vänder sig sedan om och gå iväg! Klippet sprids just nu på social media, från början kom det upp på kinesiska motsvarigheten till Twitter, Sina Weibo.

Några skeptiker gissar att klippet är fejk, vad som är sanningen är det ingen som riktigt vet men om du tittar noga i slutet ser du att kvinnan rör på benet så hon verkar i allafall vara en riktig människa. En människa som mannen behadlar otroligt illa.

I Sverige väckte ett fall av misshandel på en buss starka reaktioner tidigare i år. En busschaufför ger sig på en man och skriker rasistiska saker, som Nyheter24 tidigare skrivit om.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.