Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna vakande mitt i natten – av att okänd man slickade henne mellan benen

- 07/09/2016, 14:41
En kvinna vaknade av att en främling tagit sin in i hennes hem och förgrep sig på henne.
1 av 2

En kvinna vaknade av att en främling tagit sin in i hennes hem och förgrep sig på henne.

TT

2 av 2

TT

En man tog sig in i hennes bostad och utnyttjade henne sexuellt. Nu är mannen dömd.

Den här mardrömmen blev verklighet för en kvinna i Sydney, Australien. Mitt i natten vaknade hon av att en främmande person befann sig i sängen.

Främlingen hade krupit ner i sängen och började att slicka henne mellan benen, skriver The Sydney morning Herald.

Till en början trodde kvinnan att det var hennes pojkvän, men så var det inte. Hon upptäckte att sambon låg och sov bredvid henne i sängen och då tog hon ett hårt tag om hans arm och viskade: "Det är någon här". Pojkvännen vaknade och kastade ut inkräktaren som samtidigt bad om ursäkt.

Det här inträffade i februari 2015, och nu har mannen identifierats och dömts. Han är 35 år och dömdes till två års fängelse. 35-åringen menar att han var psykiskt sjuk under tiden han genomförde övergreppet. Enligt The Sydney Morning Herald har han påstått att han var förvirrad och "bara följde röster han hörde".

I Sverige har det varit en stor debatt om sexuella övergrepp mot unga tjejer. Är du kille och vill hjälpa till att stoppa övergreppen kan du läsa om vad du kan göra här.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.