En kvinna vaknade av att en främling tagit sin in i hennes hem och förgrep sig på henne.
1 av 2
En kvinna vaknade av att en främling tagit sin in i hennes hem och förgrep sig på henne. - Foto: TT
2 av 2
- Foto: TT

Kvinna vakande mitt i natten – av att okänd man slickade henne mellan benen

En man tog sig in i hennes bostad och utnyttjade henne sexuellt. Nu är mannen dömd.


Den här mardrömmen blev verklighet för en kvinna i Sydney, Australien. Mitt i natten vaknade hon av att en främmande person befann sig i sängen.

Främlingen hade krupit ner i sängen och började att slicka henne mellan benen, skriver The Sydney morning Herald.

Till en början trodde kvinnan att det var hennes pojkvän, men så var det inte. Hon upptäckte att sambon låg och sov bredvid henne i sängen och då tog hon ett hårt tag om hans arm och viskade: "Det är någon här". Pojkvännen vaknade och kastade ut inkräktaren som samtidigt bad om ursäkt.

Det här inträffade i februari 2015, och nu har mannen identifierats och dömts. Han är 35 år och dömdes till två års fängelse. 35-åringen menar att han var psykiskt sjuk under tiden han genomförde övergreppet. Enligt The Sydney Morning Herald har han påstått att han var förvirrad och "bara följde röster han hörde".

I Sverige har det varit en stor debatt om sexuella övergrepp mot unga tjejer. Är du kille och vill hjälpa till att stoppa övergreppen kan du läsa om vad du kan göra här.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dansk flygplats evakueras – efter bombhot: "Gör allt vi kan"

Västeråsattacken troligtvis inte planerad

Tre äldre kvinnor och en tonårspojke attackerades i centrala Västerås under fredagen. Varför är fortsatt oklart. I nuläget är det inget som tyder på att det är en planerad händelse, säger Robin Simonsson, vid Åklagarmyndigheten till TT.

AI kliver in i Instagram och Facebook

1 timme sedan
Meta lanserar sin största AI-satsning hittills, när bolagets assistent kliver in i Facebook, Messenger, Instagram och Whatsapp. Men Sverige får vänta.

"Sträck på dig" – förhandla med banken

1 timme sedan
Bara sex procent av bolånetagarna bytte bank under 2023. Det borde vara fler, anser Finansinspektionen. Vi ser att det lönar sig och vara aktiv att försöka förhandla sin bolåneränta och även flytta sina sparpengar till en annan bank, säger konsumentskyddsekonomen Moa Langemark.

Två borgmästarkandidater mördade – på samma dag

1 timme sedan
Mexiko skakas av en våg av politiskt våld inför valen i juni. Under fredagen mördades två borgmästarkandidater – en i nordost och en annan i söder, enligt myndigheterna.

Vimmerby: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.