Bilden har inget med händelsen i sig att göra.
Bilden har inget med händelsen i sig att göra. - Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX

Mobbad pojke tog livet av sig – efter att ha sett en film om självmordsförsök

Den 12-åriga pojken ska ha blivit mobbad i skolan.


En 12-årig pojke med autism hittades död i sitt rum i Trimley St Martin, Suffolk i Storbritannien. Det var pojkens mamma som hittade honom.

Pojken ska ha blivit utsatt för mobbning i skolan. Han hade bara en vecka innan han hittades sett en film där en av scenerna var om ett barn som blev räddat efter att ha försökt hänga sig själv, rapporterar Daily Mail.

Pojkens pappa berättade i domstolen att han trodde att hans hade hamnat i en djup depression och ska ha tagit livet av sig på grund av att han blev mobbad i skolan.

– Min personliga slutsats är att han var så olycklig eftersom han blev mobbad och blev deprimerad, vilket jag inte märkte vid den tidpunkten, ska pappan ha sagt.

Skolan som pojken gick i erkände att det hade rapporterats en mobbningsincident, men hävdade att det hade behandlats. Kvällen innan han hittades död var han hemma tillsammans med en barnvakt. När mamman skulle väcka honom morgonen där på hittade hon honom. Pojken fördes till sjukhus men hans liv gick inte att rädda, rapporterar Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!