Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Colleen kidnappades när hon var 20 – våldtogs och torterades varje dag i sju år

- 09/09/2016, 22:11
Colleen Stan blev bortförd när hon var 20 år gammal.
1 av 3

Colleen Stan blev bortförd när hon var 20 år gammal.

Faksimil USA Today/Youtube

Colleen Stan.
2 av 3

Colleen Stan.

Faksimil USA Today/Youtube

Cameron Hooker.
3 av 3

Cameron Hooker.

Faksimil USA Today/Youtube

Efter ett tag förvandlades det trevliga paret till Colleens mardröm.

Det var i maj 1977 som Colleen Stan, då 20 år gammal, blev bortförd av Cameron Hooker och hans fru Janice. Colleen var på väg till en fest som hennes kompis hade när hon blev kidnappad. Paret erbjöd sig att skjutsa henne så hon tackade ja. Men efter ett tag förvandlades det trevliga paret till en mardröm och hon blev bunden och intvingad i en låda.

I sju år så blev hon våldtagen och torterad, dagligen. Colleen berättar att hon var tvungen att lära sig att "försvinna någon annanstans" i huvudet under tiden hon hölls tillfångatagen.

Paret hade henne som en sexslav och hon var instängd i en hemmagjord trälåda 23 timmar om dygnet. Förutom en timme varje dag då hon blev slagen och våldtagen. Hon blev också fastbunden under parets säng. Men 1984 hjälpte Janice henne att fly, efter sju år som parets fånge.

– Jag trodde jag skulle dö, säger Colleen till US magazine People.

Mannen dömdes till 104 år i fängelse och frun fick immunitet då hon vittnade mot sin man. Colleen är i dag 59 år gammal och mormor. Hon har även gått i terapi i många år och berättar själv att hon mår bättre i dag.

Bildkälla: Faksimil USA Today/Youtube

– Trettio år har gått. Jag mår bättre och jag har läkt. Jag har gått vidare med mitt liv men när saker som det här kommer upp är det som att man faller tillbaka till händelsen, sa Colleen till tidningen förra året när Cameron kunde få villkorlig frigivning.

Men Cameron kommer åtminstone få stanna kvar i fängelset i minst 15 år till och troligen längre, enligt en talesperson för fängelset där han sitter, skriver Independent.

Bildkälla: Faksimil USA Today/Youtube

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.