Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paret överdoserade heroin – med fyraårige sonen i baksätet

- 10/09/2016, 21:58 -
Paret hade tagit en överdos heroin.
1 av 3

Paret hade tagit en överdos heroin.

Facebook

De förlorade medvetandet när polisen pratade med dem.
2 av 3

De förlorade medvetandet när polisen pratade med dem.

Facebook

De står nu åtalade.
3 av 3

De står nu åtalade.

Facebook

Polisen tog den chockerande bilden när de stannade en bil som enligt uppgifter ska ha kört vingligt.

Polisen i East Liverpool, Ohio, lade upp den hemska bilden på sin Facebook för att visa på den andra sidan av drogmissbruk. Efter att en "heroinepedimi" dragit genom delstaten ville polisen få människor att reagera på farorna med drogen, skriver Buzzfeed.

Bilden togs av polisen som undersöka en svart Ford, som enligt uppgifter ska ha kört vingligt. Bilen hade när polisen kom fram stannat i en bussficka bakom en skolbuss som höll på att släppa av barn.

När poliserna började prata med föraren i den svarta Forden märkte de direkt att något inte stod rätt till. Han pratade sluddrigt och verkade hela tiden hålla på att somna. Enligt polisen sade mannen att han var på väg att köra kvinnan i passagerarsätet till sjukhus.

Bildkälla: Facebook

Men efter bara några minuters konversation blev både mannen och kvinnan i bilen medvetslösa. Kvinnan på passagerarplatsen började också bli blå i ansiktet. Samtidigt satt kvinnans fyraårige son i baksätet.

Polisen larmade ambulans som gav paret ett motmedel mot opiatöverdoser vilket fick dem båda att vakna upp efter en stund.

Polisen grep paret och tog hand om barnet. De är nu misstänkta för att ha kört påverkade, utsatt barn för fara och innehav. Polisen fann rester av heroin på en papperslapp i framsätet mellan kvinnans ben.

Bildkälla: Facebook

Efter händelsen valde polisen att publicera bilderna på det medvetslösa paret på sin Facebook för att få människor att inse vad som händer när man tar heroin.

"Vi känner att det är nödvändigt att visa den andra sidan av den här hemska drogen. Vi känner att vi måste vara rösten för de barn som är fast i den här hemska situationen" skriver de i inlägget som snabbt fått stor spridning, skriver Buzzfeed.

"Det här barnet kan inte prata för sig själv, men vi hoppas att hans historia kan övertala andra användare att tänka en extra gång innan de injicerar det här giftet när de har barn i sin omvårdnad".

Nyheter24 har tidigare skrivit om de tre tjejerna som fraktade 95 kilo heroin på kryssningen, och samtidigt lade ut hela resan på Instagram.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du tagit en olaglig drog någon gång?