Abby fick ett rätt sjukt sms två veckor efter utekvällen.
Abby fick ett rätt sjukt sms två veckor efter utekvällen. - Foto: Facebook/Twitter

Abby blev bjuden på en drink – två veckor senare smsade killen det här

Abby blev bjuden på en drink av en främling på krogen. Två veckor senare fick hon ett sms från honom som får alla att skratta.


18-åriga studenten Abby Fenton var på krogen med sina vänner i brittiska Sheffield. När hon stod i baren och skulle köpa en drink till sig själv kom en, enligt henne fult klädd, man fram och sade "jag kan betala din drink, du är jättesnygg".

– Han var inte riktigt min typ men jag tänkte att folk köper drinkar till varandra när man var på krogen, berättar hon för Daily Mail.

Bildkälla: Facebook

Hon accepterade mannens erbjudande och fick en vodka Cola. De båda utbytte några ord innan han bad om hennes nummer.

– Han var ganska otrevlig och sade till oss att han gärna skulle pratat mer med oss men att han "inte pallade", sedan bad han om hennes nummer, säger Abbys vän Pariss Robinson.

Bildkälla: Facebook

Abby glömde snabbt att hon gett sitt nummer till mannen, men två veckor efter utekvällen kom ett oväntat sms. I smset stod det:

"Hej jag hoppas du inte misstycker sötnos men skulle du kunna ge mig mina £ 6.5 tillbaka?"

Efter att ha frågat vem det var som smsade fick Abby veta att det var killen från krogen. Han fortsätta också meddelandet med att skriva: "Jag köpte en drink till dig? Kan jag få pengarna för den tillbaka. Kommer ge dig clearingnummer och bankkontonummer".

Abby trodde förståeligt nog inte sina ögon när hon såg svaret. Först tänkte hon inte betala honom, men sedan ändrade hon sig.

– Han kanske behövde pengarna. Jag minns att han hade Primark-skor, så han lär ha behövt dem, säger hon.

Abby visade den bisarra konversationen för sina vänner som sade att hon behövde lägga ut den på sociala medier. Vilket hon gjorde, och snabbt efter det blev den viral.

Bildkälla: Facebook

Dale Chandler på nattklubben Viper Rooms, som händelsen inträffat på, fick syn på inlägget och delade det själv vidare. Han tycker dock att det hela är lite tragikomiskt.

– Jag tycker det här visar på vår kultur i dag. Vi ser alltid människor som vill ha pengarna tillbaka för drinkar under kvällen om det visar sig att det inte blev som de tänkt sig, säger han.

Nyheter24 har tidigare skrivit om svenska Linnéa som gjorde en helt galen fylletatuering – på det mest intima stället.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
SMS
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det rätt av Abby att betala?
Tack för din röst!