Arthur försvann förra veckan.
Arthur försvann förra veckan. - Foto: Facebook/Google Maps

Pojke försvann spårlöst – nu har föräldrarna fått ett mystiskt brev från honom

Nu ber föräldrarna om hjälp för att hitta sin son.


Att ens barn plötligt ska försvinna är en mardröm som de flesta föräldrar inte ens vill tänka på. Men för 15-åriga Arthur Heeler-Froods föräldrar lär liver just nu vara ett helvete.

Arthur försvann spårlöst från sin skola i Devon i England i förra veckan, och senast han sågs cyklade han hemifrån vid halv sju-tiden på tisdagmorgonen. Sedan dess har familj, bekanta, frivilliga och polis jobbat dygnet runt för att hitta pojken. Efter att Arthurs cykel hittades övergiven har hans föräldrar fått ett brev som ska vara skrivet av deras son.

Arthur har varit försvunnen i knappt en vecka.

"Vi har fått ett brev och han berättar att han rymt hemifrån. Vi vet inte var han är", skriver Arthurs syster Hester på Facebook. Det är ännu oklart vad som står i brevet eller under vilka omständigheter brevet skrevs.

Nu vill polisen och familjen ha hjälp att hitta pojken, något som kan bli svårt eftersom man misstänker att Arthur har bytt kläder.

– Han är en intelligent, populär och social pojke som har höga betyg och som gör bra ifrån sig i skolan, säger Arthurs rektor till Daily Mail.

"Arthur, låt oss veta att du mår bra. Vi är inte arga på dig. Vi älskar dig. Snälla kom hem. Mamma och pappa.", vädjar Arthurs föräldrar på Facebook.

Även Danmark plågas av ett fall där ett barn försvunnit. Där har 18-åriga Emelie varit försvunnen i över två månader. Läs mer om det här.

Vill du ha mer nyheter som passar dig? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!