Tiziana Cantone tog livet av sig efter att hennes sexfilm spreds på internet.
Tiziana Cantone tog livet av sig efter att hennes sexfilm spreds på internet. - Foto: Facebook/TT

Tizianas sexfilm spreds över hela internet – då tog hon sitt liv

Varje gång hon gick in på sina sociala medie-konton möttes hon av förolämpningar.


Tiziana Cantone från Naples i Italien tog livet av sig efter att bilder på henne när hon utför sexuella handlingar på en man spreds på internet våren 2015. 31-åringen hade gjort filmen med sin nya partner men den hamnade hos hennes ex-pojkvän, rapporterar Independent.

Den lokala åklagarmyndigheten har inlett en undersökning om hennes död då den inträffade efter att filmen hade spridits på sociala medier som Facebook och WhatsApp. Förhören kan fastställa hur pass mycket det påverkade hennes självmord. Teresa Petrosino, som var en vännina till Cantone berättade för media att hon blivit helt förstörd av att filmen hade läckts.

– Jag undrar hur någon kan vara så elak, att rasa mot en tjej som inte har gjort något fel. Jag tycker att personerna borde skämmas, säger Petrosino.

Facebook-sidor och Youtube-bloggare har hånat henne öppet med hennes fullständiga namn. Det gjordes också parodier och skämt för håna henne. Varje gång Cantone gick in på sina konton möttes hon av förolämpningar.

Videon togs bort samma år men den fortsatte fortfarande att dyka upp på internet. Hon flyttade tills slut och sade upp sig från sitt jobb. Enligt uppgifter ska hon även ha försökt att byta namn innan hon tog livet av sig, rapporterar Independent.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

Attack mot militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack från luften mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt källor i det irakiska inrikesministeriet och militären.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.