Tizianas sexfilm spreds över hela internet – då tog hon sitt liv

- 15/09/2016, 21:36 -
Tiziana Cantone tog livet av sig efter att hennes sexfilm spreds på internet.
1 av 2

Tiziana Cantone tog livet av sig efter att hennes sexfilm spreds på internet.

Facebook/TT

Tiziana Cantone.
2 av 2

Tiziana Cantone.

Facebook

Varje gång hon gick in på sina sociala medie-konton möttes hon av förolämpningar.

Tiziana Cantone från Naples i Italien tog livet av sig efter att bilder på henne när hon utför sexuella handlingar på en man spreds på internet våren 2015. 31-åringen hade gjort filmen med sin nya partner men den hamnade hos hennes ex-pojkvän, rapporterar Independent.

Den lokala åklagarmyndigheten har inlett en undersökning om hennes död då den inträffade efter att filmen hade spridits på sociala medier som Facebook och WhatsApp. Förhören kan fastställa hur pass mycket det påverkade hennes självmord. Teresa Petrosino, som var en vännina till Cantone berättade för media att hon blivit helt förstörd av att filmen hade läckts.

– Jag undrar hur någon kan vara så elak, att rasa mot en tjej som inte har gjort något fel. Jag tycker att personerna borde skämmas, säger Petrosino.

Facebook-sidor och Youtube-bloggare har hånat henne öppet med hennes fullständiga namn. Det gjordes också parodier och skämt för håna henne. Varje gång Cantone gick in på sina konton möttes hon av förolämpningar.

Videon togs bort samma år men den fortsatte fortfarande att dyka upp på internet. Hon flyttade tills slut och sade upp sig från sitt jobb. Enligt uppgifter ska hon även ha försökt att byta namn innan hon tog livet av sig, rapporterar Independent.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.