Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Försvunnen" tjej efterlystes av polis på Facebook – hittades på sitt rum

- 19/09/2016, 10:19 -
Pinsamt!
1 av 2

Pinsamt!

Queensland Police

Det är inte lätt att bli felaktigt efterlyst.
2 av 2

Det är inte lätt att bli felaktigt efterlyst.

Queensland Police

Tänk dig att sitta hemma i ditt rum och se en efterlysning av dig själv. Det är nämligen precis vad den här tjejen råkade ut för.

Efter ett bråk med sin syster satt 17-åriga Erian Thompson från Australien inne på sitt rum och surade. När hon scrollade igenom sitt Facebook-flöde fick hon plötsligt syn på sig själv, skriver brittiska Metro.


Det visade sig att det var polisen som lagt ut en efterlysning på henne, de uppmanade också allmänheten att hålla utkik efter henne. Något förvirrad, och ganska generad, svarade Erian på inlägget med att skriva:

"Hörrni, jag mår bra. Jag är inte försvunnen, det här är en överraktion på ett bråk med min syster. Jag sitter seriöst bara i mitt sovrum"

Bildkälla: Queensland Police

Polisen svarade att de blev lite lättade av hennes besked, men att de ändå inte kunde ta ner inlägget förrän du blivit sedd av polis eller på annat sätt fastställt att du är okej.

Stackars Erian ringde då polisen och försäkrade att hon mådde bra, men inlägget togs ändå inte ner vilket fick henne att skriva: "snälla snälla ta ner inlägget, det här är riktigt pinsamt".


Inlägget är nu borttaget från Facebook, skriver brittiska Metro.

Nyheter24 har tidigare skrivit om tonåringen som stämmer sina föräldrar för 500 pinsamma bilder på Facebook.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du anmälts försvunnen någon gång?