Abbie hittade ett handskrivet meddelande i guld i mannens kalsonger. (Bilden till höger är en egen variant gjord av Nyheter24).
Abbie hittade ett handskrivet meddelande i guld i mannens kalsonger. (Bilden till höger är en egen variant gjord av Nyheter24). - Foto: Facebook / TT (bilden är ett montage med text)

Abbie hittade mystiskt meddelande i makens kalsonger – trodde han var otrogen

Efter att ha efterforskat och krypterat meddelandet fick Abbie dock en riktigt obehaglig chock.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

En man blev anklagad av sin fru för att vara otrogen. Anledningen? Ett hemligt meddelande på insidan av hans underkläder. Oj, oj.

Abbie Bowman, 28, hittade ett kryptiskt "kärleksbrev" skrivet med guldpenna på insidan av ett par nytvättade kalsonger som tillhörde hennes man Paul, 25. De var nyköpta från butikskedjan Primark.

Abbie trodde direkt att det handlade om en älskarinna. Men meddelandet var väldigt mystiskt. Det gick att läsa något som liknade "ALEMAITE" tillsammans med en rad siffror. Då bestämde sig 28-åringen för att göra lite research.

Efter några timmars googlande verkar det som att siffrorna är kopplade till en adress i Bangladesh. Då drog trebarnsmamman slutsatsen att det kan ha kommit från där kalsongerna tillverkades.

– Jag mailade därför Primark för att upplysa dem om händelsen, men de mailade bara tillbaks ett "förlåt" och berättade att de skulle skicka ett kuvert som jag kunde posta, säger Abbie till Mirror.

Abbie berättar också att hon faktiskt konfronterade sin man för att hon verkligen trodde att det handlade om en otrohetsaffär. Nu tänker hon annorlunda.

– Är det här ett rop på hjälp från någon textilarbetare som sliter för ingen lön alls?

I svaret till Primark bestämde sig Abbie för att "skämta till det" genom att fråga: "Får jag fråga om jag ska tvätta de först så ni inte får några hemska överraskningar (som vi redan fått)?".

Hon är nu osäker på om hon vill stödja ett företag vars arbetare skulle behöva skriva panikmeddelanden på insidan av deras kläder.

– Om det är ett SOS-meddelande så är det riktigt upprörande.

En talesperson från Primark menar att det här är standard och att det handlar om markeringar för att visa på eventuella felaktigheter som markeras på kläder. Numren ska inte vara länkade till den adressen som finns i Bangladesh, skriver Mirror.

Behöver du nya kalsonger? Hitta bästa priset på kalsonger från Salming här.

Det här är en redaktionell artikel med länkar från vår partner Prisjakt.

Läs också om Tess som valde att sy sin egen klänning till balen med fantastiskt resultat – eller om en fantastisk klädinsamling som bidragit till mycket gott.

/
/
/
/
/
/
Har du hittat något sjukt i dina underkläder?
Tack för din röst!