Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lämnade krävande lapp på vattenmaskinen – kollegornas svar är underbara

- 01/10/2016, 22:31
En person på kontoret hade lite problem med temperaturen på vattnet.
1 av 2

En person på kontoret hade lite problem med temperaturen på vattnet.

TT/Okänd

De ilska lapparna på vattenmaskinen.
2 av 2

De ilska lapparna på vattenmaskinen.

Okänd

En person på kontoret hade bestämt sig för att den ville dricka sitt vatten rumstempererat, något som inte landade bra med kollegorna.

Enligt rykten ska den roliga lappfejden ha inträffat på BBC:s huvudkontor, skriver Mirror.

Allt började med att en person, som kanske inte riktigt förstår det här med att man är flera som delar på vattnet i vattenmaskinen, lämnade en lapp på kontorets vattenmaskin där det stod:

"En artig önskan – snälla SÄTT INTE i vattenkylaren. Jag gillar mitt vatten rumstempererat. Jag är trött på att behöva böja mig ner och koppla ur den, så snälla SÄTT INTE in den igen."

Det dröjde inte länge förrän de arga svaren började komma. En person skrev med stora blåa bokstäver:

"Men 90% av oss andra gillar det KALLT!"

En annan person skrev att författaren till den första lappen borde "sluta vara så egoistisk" och en tredje nämnde något om "hälsorisk".

Det svar som gör det hela ännu roligare är dock den person som tagit sig tiden att faktiskt skriva en text på datorn, printa ut den och sedan klippa ut den och slutligen fästa den på vattenmaskinen.

Bildkälla: Okänd

Den lappen krossade också författaren till den första lappen på ett helt klockrent sätt:

"I-landsproblem huh? När maskinen är igång så är den högra kranen kallt vatten och den vänstra rumstempererat. Det här hade du märkt om du spenderat lite mindre tid på att försöka få hela jorden att kretsa runt dig."

Aj, aj, aj säger vi bara, det där måste ha svidit. Men nu hoppas vi att det återigen är frid och fröjd på kontoret så att ingen behöver koppla i och ur vattenmaskinen igen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Ulla som var rädd att hennes katter skulle bli överkörda – så hon skrev en fantastisk lapp till grannarna.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Hur vill du ha ditt vatten?