Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

20-åringen kom inte in på nattklubben – för att hon var "för stor"

- 06/10/2016, 18:35
Bobbi Jo och hennes vänner fick kvällen förstörd av personalen på nattklubben.
1 av 2

Bobbi Jo och hennes vänner fick kvällen förstörd av personalen på nattklubben.

Facebook/TT

Bobbi Jo Goldsmith.
2 av 2

Bobbi Jo Goldsmith.

Facebook

Bobbi Jo och några vänner skulle gå ut och fira men kvällen blev förstörd av personalen på nattklubben.

Bobbi Jo Goldsmith bestämde sig att gå ut tillsammans med sina vänner för att fira sin 20-årsdag på krogen i London. Men kvällen blev förstörd så fort vännerna kom fram till nattklubben.

De hade bokat ett bord men när de stod i kön och väntade på att få komma in blev de tagna åt sidan. Personalen bad tjejerna att gå därifrån. Anledningen ska ha varit för att tjejerna var för stora.

– Jag blev så förödmjukad. De tittade uppifrån och ner på oss och berättade att vi var för stora. De förstörde min födelsedag, säger Bobbi Jo till Mirror Online.

Hon berättar att hon mår okej trots det som hände men att saker som det här kan komma att ha en stor påverkan på många andra tjejer.

– Jag vill lyfta fram det här, det ska inte få hända 2016. Det är hemskt, fortsätter hon.

Deborah Kerr, som är mamma till Bobbi Jo, skrev sedan ett inlägg på Facebook där hon förklarade vad som hade hänt hennes dotter.


Inlägget har delats av tusentals och i kommentarerna höll många med om att det som hänt verkligen var sjukt. I inlägget skrev hon att hennes dotter blev generad och förödmjukad och att vännerna sedan fortsatte födelsedagsfirandet på en annan klubb.

– Hon är bara storlek 10. Hon är en cheerleader. Jag förstår verkligen inte varför de inte fick komma in, skriver mamman i inlägget.

Nattklubben själva skickade sedan ett uttalande till Mirror där de menade att personen som sagt att tjejerna var för stora inte var ansluten till klubben. De skrev också att kvällen då det ska ha hänt hade nattklubben 500 gäster och att 119 personer inte fick komma in, skriver Mirror.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.