Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

48-åringen sprutar in giftig olja i musklerna – trots läkarnas varningar

- 07/10/2016, 21:55 -

Läkarna har varnat honom för riskerna med att spruta in oljan i musklerna. Men trots det vill han fortsätta.

Valdir Segato, 48, kommer från Sao Paulo i Brasilien och är kroppsbyggare. Hans mål är att se ut som Arnold Schwarzenegger eller Hulken.

Men han tränar inte bara för att se ut som han gör utan han sprutar även in en giftig olja i musklerna, skriver Metro.

Han själv menar att det är en dröm som har blivit verklighet. Det var för fem år sedan som han började injicera synthol i musklerna.

Bilden kan inte visas :(

När han började var musklernas omkrets runt 30 centimeter och nu, fem år senare, är musklernas omkrets runt 60 centimeter.

– När du ser på din kropp och märker hur den växer, vill du bara att den ska bli större. Oljan formar kroppen och får musklerna att bli svullna, säger Segato till Metro.

Bilden kan inte visas :(

Läkarna har försökt få honom att sluta eftersom det kan vara mycket skadligt att injicera oljan. Den kan bland annat orsaka hjärtinfarkt, andningsproblem, blodproppar, hjärnskador och bölder.

Bilden kan inte visas :(

– Min dröm är att kunna åstadkomma något med mina muskler – få en karriär. Jag ångrar ingenting. Jag ser mig själv i spegeln och gillar det jag ser.

Bilden kan inte visas :(

Lika många som berömmer honom för musklerna hånar honom också för hur han ser ut. Han berättar att han inte har någon flickvän för att många blir rädda på grund av hans kroppsbyggnad.

Men han kommer inte sluta trots läkarnas varningar. Han vill att musklerna ska bli tio centimeter större, skriver Metro.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.