48-åringen sprutar in giftig olja i musklerna – trots läkarnas varningar

Läkarna har varnat honom för riskerna med att spruta in oljan i musklerna. Men trots det vill han fortsätta.


Valdir Segato, 48, kommer från Sao Paulo i Brasilien och är kroppsbyggare. Hans mål är att se ut som Arnold Schwarzenegger eller Hulken.

Men han tränar inte bara för att se ut som han gör utan han sprutar även in en giftig olja i musklerna, skriver Metro.

Han själv menar att det är en dröm som har blivit verklighet. Det var för fem år sedan som han började injicera synthol i musklerna.

När han började var musklernas omkrets runt 30 centimeter och nu, fem år senare, är musklernas omkrets runt 60 centimeter.

– När du ser på din kropp och märker hur den växer, vill du bara att den ska bli större. Oljan formar kroppen och får musklerna att bli svullna, säger Segato till Metro.


Läkarna har försökt få honom att sluta eftersom det kan vara mycket skadligt att injicera oljan. Den kan bland annat orsaka hjärtinfarkt, andningsproblem, blodproppar, hjärnskador och bölder.


– Min dröm är att kunna åstadkomma något med mina muskler – få en karriär. Jag ångrar ingenting. Jag ser mig själv i spegeln och gillar det jag ser.


Lika många som berömmer honom för musklerna hånar honom också för hur han ser ut. Han berättar att han inte har någon flickvän för att många blir rädda på grund av hans kroppsbyggnad.

Men han kommer inte sluta trots läkarnas varningar. Han vill att musklerna ska bli tio centimeter större, skriver Metro.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

Ett ryskt militärplan har kraschat ned i vattnet utanför ockuperade Krim, meddelar den av Ryssland tillsatte guvernören i Sevastopol, Michail Razvozjajev.