Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mardrömmen! Här tar sig vithajen in i den "hajsäkra" buren

- 14/10/2016, 14:50 -

En turist befinner sig i buren under vatten när det som inte får hända händer.

Det här klippet kommer få ditt hjärta att stanna till en stund. Det här är den totala skräcken för alla som gillar att simma med hajar.

Platsen är Guadalupe Island utanför Mexikos kust. En båt med turister som vill testa på det här med att dyka med vithajar har kastat ankare och sänker ner de hajsäkra burarna i vattnet.

När en turist har hoppat ner i buren händer det som absolut inte får hända. En stor vithaj går till attack och lyckas ta sig in i buren!

På bilderna kan man se paniken bland båtens personal som gör det de kan för att få bort hajen. Till slut ger sig det stora djuret av och alla förväntar sig det värsta.

Men till allas lättnad kommer turisten upp, rejält omskakad kan man tro, ur buren och är helt oskadd!

Trots att det här är riktigt obehagligt så kan du vara väldigt säker när du badar. Nyheter24 har tidigare berättat om hur många hajar som egentligen biter människor på ett år. Det är nog färre än du tror.

Samtidigt minns vi alla historien om Steven som attackerades av en haj och fick stora skador.