Söndag 20 Jun
Stockholm

Veterinären Kristen sköt katt med pil i huvudet – får fortsätta jobba

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Tusentals var riktigt upprörda efter att veterinären la ut en bild på en skjuten hankatt.

Kommentera (113)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den här historien är verkligen jobbig. Särskilt om man älskar katter. Så vi börjar med en söt kattbild för att samla styrka. Eller så kan du läsa den här artikeln om söta katter.

Giphy

Då så. Nu till det hemska. Kristen Lindsey, 33, gjorde folk riktigt förbannade när hon på Facebook la ut en bild på en död katt vid namn Tiger.

Bredvid bilden ska hon, enligt brittiska Metro, ha skrivit "mitt första pilbågeoffer lol. Den enda bra vilda hankatten har en pil genom huvudet! Jag är årets veterinär ".

Facebook

Inlägget dök upp på Facebook förra året och Texas Board of Veterinary Examiners beslutade efter 27 000 klagomål via mejl att stänga av veterinären i ett år.

Dessutom fick hon sparken från kliniken där hon jobbade. Däremot beslutade polisen att inte ta ärendet vidare. Nu har veterinären varit avstängd i ett år och får återvända till arbetet snart, skriver MySanAntonio.

Med skyddstillsyn ska tilläggas.

Se också en hemsk video där en ung kille misshandlar en fågel mitt på öppen gata i Sverige – eller en sjuk misshandel där en kille ses bita en katt i huvudet.

Borde hon få fortsätta att jobba som veterinär?
Tack för din röst!
Kommentera (113)
Kopiera länk
Dela