Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fotografen tog bröllopsbild – men såg inte vad som chockade gästerna

- 26/10/2016, 22:33 -
Vad är det egentligen som skrämmer vettet ur bröllopsgästerna?

Vad är det egentligen som skrämmer vettet ur bröllopsgästerna?

Instagram

Fotografen knäppte bilden precis i samma ögonblick som gästerna såg det livsfarliga hända.

Alla har vi nog tagit en bild och sedan upptäckt en oväntad detalj, som Emma som tog en selfie i biosalongen och sedan upptäckte något som gjorde henne livrädd.

Det var när bröllopsfotografen Leslie Hollingsworth tog en bild på paret Peter Saabs och Leah Julianos bröllop som den annorlunda bilden kom till, skriver Huffington Post.

Leslie skulle ta en bild på bröllopssällskapet på kyrktrappen när hon insåg att hon behövde backa för att få med alla på bilden.

Hon gick då bakåt några meter, ner från trottoaren och ut i gatan. Hon stod på bilvägen i kanske fem sekunder totalt.

Men det var tillräckligt för att olyckan nästan skulle vara framme. När hon precis knäppte av bilden kände hon en bil susa förbi i hög hastighet. Hon kunde till och med känna vinddraget.

– Det var inte förrän efteråt jag insåg hur nära bilen hade kört. Efteråt sade min assistent hur nära det varit att jag blivit påkörd... galet, säger hon till tidningen.

Efter incidenten fortsatte kvällen som det varit planerat och det var inte förrän Leslie kom hem som hon insåg vilken fantastisk bild det var hon lyckats fånga.

Det var hysteriskt roligt. Brudparet tittar in i kameran utan att märka vad som händer. Alla tjejer ser helt förskräckta ut. Och alla killar verkar tänka "vad höll just på att hända?", säger hon till Huffington Post.

Men som tur var lyckades Leslie fortsätta dagen utan skador och ta de här supervackra bilderna på det lyckliga bröllopsparet.

Vill du veta mer om hur bröllopsfotografer kan se redan på bröllopsdagen om äktenskapet kommer hålla eller inte? Kolla då in den här bröllopsfotografen som avslöjar sina knep.

Gillar du bröllopsbilder? Kolla då in de här bröllopsbilderna som alla vill ha.

Nyheter24 har tidigare skrivit om fotografen som fångade den här fantastiska bröllopsbilden på en klippa och nu efterlyser det lyckliga paret och paret som tog en minst sagt annorlunda bröllopsbild.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du tagit en bild och sedan upptäckt något oväntat?