Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Militärerna: Om Hillary Clinton vinner valet kommer vi ”kriga och döda”

- 03/11/2016, 16:09 -

De röstar på Donald Trump och de vet vad som gäller om Hillary Clinton vinner valet.

Valet i USA ser ut att bli det mest spännande och oförutsägbara någonsin. Även om det finns de som redan nu vet vem som kommer bli USAs nästa president. Nyheter24 har tidigare berättat om Allan J. Lichtman som sedan 1984 alltid haft rätt i sina gissningar och även i år säger sig veta vem som kommer vinna.

På andra håll i USA samlar man nu ihop sina vapen inför valet.

I södra USA förbereder sig en militant grupp för det värsta, att Hillary Clinton vinner. Gruppen bildades 2008 av Chris Hill och är upp till tänderna beväpnade med vapen.

I helgen hade de träningsläger och de har läget klart för sig, heter USAs nästa president Clinton så räknar de med upplopp. De säger inte att de ”kommer skjuta det första skottet” men de kommer inte lämna sina vapen hemma, skriver Reuters.

Gruppen kallar sig Three Percent Security Force och är tydliga med att de kommer skydda alla som ”kommer marschera mot Washington” om Clinton vinner. Militärerna funderar också på en egen beväpnad marsch mot Vita Huset.

Three Percent Security Force säger sig också vara beredda på att ”kriga och döda” om Clinton vinner.

Hur mycket sanning det ligger bakom de här hoten är oklart, gruppen består trots allt ”bara” av 276 personer.