Fredag 22 Okt
Stockholm

Polisen trodde mannen var död – visade sig att han bara var bakis

1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Trodde du att du haft en jobbig bakfylla någon gång? Dags att tänka om för den här killen tar bakfylla till en helt ny nivå.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En vild utekväll som inte slutat som man tänkt sig har de flesta nog varit med om. Men frågan är om någon kan slå den här killen när det kommer till bakfylla.

25-åriga Jorge Luis Villanueva Anticona hade varit i staden Cajamarca i Peru för att fira en släktings födelsedag. Sent på natten lyckades han på något sätt dock gå ner i en lokal, väldigt lerig, flod, enligt Daily Mail.

Bildkälla: CEN

Väl där ska han ha fastnat och efter några misslyckade försök att komma loss bestämde han sig helt enkelt för att somna i leran – endast iförd kalsonger.

På morgonen var det flera grannar som såg Jorge och trodde han var död. Polis kallades till platsen som lyfte upp den altjämt sovande Jorge och lade honom på en bår innan de sköljde av honom med en vattenslang.

Bildkälla: CEN

Inte förrän han låg upplastad på polisens pickup började han vakna till liv. Hans första ord ska då ha varit: "Jag har inte gjort något". Han togs sedan till sjukhus för kontroll.

Enligt läkare ska han ha haft en så hög promillehalt att han faktiskt varit nära att dö, och han led även av svår minnesförlust, skriver Daily Mail.

Bildkälla: CEN

Som tur var överlevde Jorge, men vi kan nog anta att den bakfylla han fick efter att ha vaknat måste ha varit bland de värsta i världshistorien. Så varje gång du ligger i sängen med torr mun och huvudvärk tänk på att det kunde varit värre.

Vill du veta mer om bakfylla kolla in den här artikel där Nyheter24 ger dig svaret på den fråga vi alla ställer oss när vi är bakis: Kan man verkligen dö av att vara bakfull?

Bildkälla: CEN

Nyheter24 har tidigare skrivit om Danny som sjukanmälde sig för att han var bakis – men det borde han inte ha gjort och Steve som kom hem full – och började bråka med sig själv.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du varit så här bakis?
Tack för din röst!
Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela